2821
2789
عنوان

مزاحم پیامکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 69 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کارت اشتباه بوده به نظرم ...تو نگفتی اونی که کاری نکرده بهت تهمت زده بری به شوهرش پیام بدی فردا پا میشه بدترشم میگه؟؟؟باید میدادی شوهرت پیام میداد یا زنگ میزد تهدید میکرد نه خودت ...

من بجات بودم میرفتم دمه خونشون خونشونو رو سرش خراب میکردم واسم جالبه بابات به تو زنگ زده فطعا اگه بابای من بود تو اینحور موردای ناموسی همونجا زنگ میزد مامور میاورد  فحاشی جرم داره 

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 

واقعا متأسفم 😔

پیگیری کن مطمئن باش خدا باهاته 

ان شالله که قاضی شلاق تعین کنه براش. آخ حال کنیم 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

میگه احتمال زیاد شلاق باشه جرمش 

بازم میگه نسبیه و باید قاضی تعیین کنه 

از قبل هیچی نمیشه گفت. 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
عزیزم پرسیدم  میگه شما که میری شکایت میکنی بعد قاضی به مخابرات دستور میزنه که هر پیامکی متقابل ...

همین ک شکایت کنی مامور بره دمه خونشون از همه چیز بهتره ابروش جلو همسایه هاش میره 😊

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
من بجات بودم میرفتم دمه خونشون خونشونو رو سرش خراب میکردم واسم جالبه بابات به تو زنگ زده فطعا اگه با ...

اوضاع پیجیدست اونجا درگیری شده با همسایه ها برادرم بخاطر این حرفا زده یکی رون پاش از سه جا شکسته من خودم میخام این دختررو گوش مالی بدم اون بدبختا که هرچی دارن باید بدن دیه این خانواده دختر باباش مواد فروش سابقه داره دو تا خواهرن دارن طلاق میگیرن نمیخام بابام اینا درگیر منم بشن

همین ک شکایت کنی مامور بره دمه خونشون از همه چیز بهتره ابروش جلو همسایه هاش میره 😊

مأمور نمیره عزیزم احضاریه میره دم خونشون

اوضاع پیجیدست اونجا درگیری شده با همسایه ها برادرم بخاطر این حرفا زده یکی رون پاش از سه جا شکسته من ...

اوووو پس خوب حالش گرفته میشه مخصوصا اینکه سابقشون خرابه

انگار براش مهمه خواهرش هفته پیش بجرم گشیدن چاقو به شوهرش که تو تصادف قطع نخاشده تو تصادف. تو بازداشگاه بوده رفته چاقو کشیدا به شوهره گفته امضا بده دیه تو من بگیرم

مأمور نمیره عزیزم احضاریه میره دم خونشون

عه فک کردم مامور میره ☹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز