2821
2789
عنوان

مزاحم پیامکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 69 پست
عمه اش شما رو شیر کرده و خودشو کشیده کنار ، عاقل باش

بخاطر حرف عمش نیست بخاطر اینکه همچنان ول کن نیست از تلرام بلاک میکنم از اینستا پیام  میده دختر سیریشه حال بهم زنیه فکر میکنه واقعا من رییگی به کفشم هست جرات شکایت ندارم نمیدونه همی الان شکایتم ثبت شده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشگل فراتر از همسرمه این خانم عکس پیج خواهرشوهرمو میفرسته ومیگه همه این حرفارو به خواهرشوهرت میگم

اویییی خانمه چه عقده ایه بذار نشون بده تو که چیز بدی نگفتی میترسی عزیزم

اگه نشون داد برا خواهرشوهرتم توضیح بده بگو قضیه از چه قراره

به اون خانمم بگو من خودم شوهر دارم چه ماه و اقا شوهر تورو میخواستم چیکار

میخام این خانم هم ادب بشن فوق العاده دختره بیتربیت و فحش گویی هست 

عزیزم من از همسرم پرسیدم میگه اولأ دوندگی زیاد داره و در آخر قاضی ایشونو احضار میکنه و در نهایت جریمه نقدی داره و هیچ اتفاقی نمیوفته 

ته این قضیه شما فقط میتونی به همسرت ثابت کنی 

واسه اون خانم هیچ اتفاقی نمیوفته

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
اویییی خانمه چه عقده ایه بذار نشون بده تو که چیز بدی نگفتی میترسی عزیزم اگه نشون داد برا خواهرشوهرت ...

اره به خواهرشوهرم گفتم اونم اتفاقا گفت بزار پیام بده دارم براش ولی مادر شوهرم مثل خواهرشوهرم جنبه نداره بعد برام میشه یه مسئله همش میگه شوهرم ازت صدا داره هرچی میگم بفرست فقط فحاشی به مردهای من میکنه و تحدید و فحشای ناجور 

عزیزم من از همسرم پرسیدم میگه اولأ دوندگی زیاد داره و در آخر قاضی ایشونو احضار میکنه و در نهایت جریم ...

همسرتون وکیلن میشه خصوصی بیام شمارمو به شما بدم پیامای که دادن بفرستن به هرکی نشون دادم میگن این پیاما شلاق هم میتونه داشته باشه

همسرتون وکیلن میشه خصوصی بیام شمارمو به شما بدم پیامای که دادن بفرستن به هرکی نشون دادم میگن این پیا ...

عزیزم همسر مأمور نیروی انتظامیه 

افسر نگهبانه تو کلانتری 

بخاطر همینه که از این جور چیزا خوب سر در میاره

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
اره به خواهرشوهرم گفتم اونم اتفاقا گفت بزار پیام بده دارم براش ولی مادر شوهرم مثل خواهرشوهرم جنبه ند ...

چقدر  بی ادب از این چتای فحشش اسکرین بگیر

بعدشم مرده به خدا نزدیکترن اون خانم وقتی به مرده ها فحش میده،مرده هاهم دستشون از دنیا کوتاهه دلشون میشکنه نفرین میکنن و مطمینا اون خانم زندگی خوبی نخواهد داشت

مادرشوهر تو ول کن مهم شوهر جانه که باور کنه

عزیزم همسر مأمور نیروی انتظامیه  افسر نگهبانه تو کلانتری  بخاطر همینه که از این جور چیزا ...

ازشون بپرس میتونم خسارت گوشیمو ازش بگیرم میخام حداقل یه جا بسوزونمش بالخره جرم و جریمه ای چیزی

چقدر  بی ادب از این چتای فحشش اسکرین بگیر بعدشم مرده به خدا نزدیکترن اون خانم وقتی به مرده ها ...

همین الانشم نداره شوهرش یه کراکیه الان فراری دزدی کرده خود دختره هم با خواهرش هر دو در حالطلاق هستن خونه باباشون

ازشون بپرس میتونم خسارت گوشیمو ازش بگیرم میخام حداقل یه جا بسوزونمش بالخره جرم و جریمه ای چیزی

عزیزم پرسیدم 

میگه شما که میری شکایت میکنی بعد قاضی به مخابرات دستور میزنه که هر پیامکی متقابلأ از شماره شما به ایشون و بالعکس رو استخراج کنه و بده به دادگاه 

بعد اون میشه مدرک دادگاه. و جرمش میگه متغیره مثلا جرمش مثل مواد مخدر نیست که بگی مثلا فلان قدر شیشه اعدام 

باید باتوجه به حرفایی که زده شده قاضی تعیین کنه میگه اگه خیلی ناجور باشه ممکنه حبس یا شلاق هم براش تعیین کنن 

بعدم میگه راجبه شکستن گوشیت باید دو نفر شاهد داشته باشی 

مثلا همسرت تو خیابون گوشیتو شکسته باشه دو نفر از کسبه شاهد ببری 

اگرنه نمیتونی ثابت کنی و خسارتشو بگیری ازش 

درهرحال میگه شما شکایتتو سفت و سخت پیگیری کن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز