2777
2789
عنوان

خاهر شوهرم 😑😑😑

327 بازدید | 19 پست

به من چه دوبار تاپیک زدم نیومذین مجبور شدم، بخدا کمرم داره میشکنه کم مونده گریه کنم 

ولی به هرحال معذرت😔

من تقریبا یک ماهه iud گذاشتم دو روز اول. لک و ترشح بعد خوب شدم 

یه روز بعد پریود شدم الان ده روزه پریودم هی خ ب میشم دوباره باز خونریزی دارم، خونریزیمم گاهی لکه گاهی زیاد

میخاستم بدونم ممکنه جابجا شده باشه، آخه من همسرم کمر درد گرفته افتاده ت خونه نوزادم 4 ماهشه بغلیه عجیب کارهای خونه و..... 

راستش زیاد انگار مراعات نکردم نمیدونم 

حالا از جاش تکون خورده‌ فعلا هم موقعیت دکتر ندارم یه شهر دیگس بچم واکسن داره، کسی نیس بزارم پیشش تو این شهر غریبم ، شوهرمم ک افتاده تو خونه استراحت فعلا 

و اینکه اگه جلب جابشه باید بندازم دور دیگه نمیشه استفاده کرد؟ 

کمر درد شدید هم دارم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤦‍♀️

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

شمارو نمیدونم

ولی دوست من گذاشت 

تا مدتها خونریزیو ...داشت

جوری که فشارش به شش رسیده بود

آخرم در آوردشو خوب خوب شده بود

خودش میگفت دکتر بهم گفته بهت نیفتاده و جنسسو بدنت قبول نکرده

اگه اشتباه نکنم فلزیه

عزیطم دوست من دوسه هفته خونریزی داشت بعد از گذاشتنش 

کلا مدلشه خونریزی رو زیاد میکنه روبعضیا وکمردرد هم چندماه اول داره 

حتما دکتر برو ولی استرس نداشته باش

الانم اوکی شده بیشتر استراحت کن خوب میشه

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
جا بجا نشده دوسه ماه اول خونریزی زیاده ولی اگه دردت زیاده احتمالا بهت نمیسازه و باید بری درش بیاری

کمردرد دارم عزیزم اونم زیاد نیست اول زیاد بود الان بهتر شده

خ آ مته جابجا نشه شوهرم دیگه بهم پول نمیده😑

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
من پنج ماه باهاش کنار اومدم الان پنج ساله مشکلی نداره  طبیعیه اشکال نداره خب یه شیئ خارجی طول ...

شما خونریزی داشتی عزیزم؟ 

خیلی میترسم جا بجا بشه خدا کنه نشده باشه دعا کن و گرنه غر میزنه شوهرم 

و اینکه. چکار کردی خونریز کمتر شد و بند اومد 

تا سه ماه طبیعیه اینا بیشتر بشه بابد در بیاری بهت نمیسازه .حتما قرص آهن بخور تازه زایمان کردی ...

تا سه ماه لکه میشه اونوقت؟ ببخشید میشه رابطه دلش نمیشه ک