2777
2789
عنوان

کیا خسیسن؟

874 بازدید | 15 پست

کیا خودشون قبول دارن که خسیسن؟

چه احساسی دارین نسبت به خودتون؟

ایا دوست دارید تغییر کنید؟

کسی بهتون گفته خسیس؟

لطفا نیایین بگین من خیلی دست و دل بازم و فلان و بهمان 

فقط مرتبط با موضوع نظر بدین دوستان

من احساس میکنم جدیدا دارم خسیس میشم و خیلی نگران این موضوع ام و نمیدونم چیکار کنم چون قبلنا دست و دل باز بودم الان ترس از اینده باعث میشه خسیس بازی در بیارم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کسی که نمیاد بگه خسیسه 😁

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

برای خودم یکم خسیسم مثلا لباس میخوام بگیرم خیلی میگردم تا ارزونشو پیدا کنم یا هوس چیزی کنم خیلی گرون باشه میگم بزارم ارزون تر بشه بعد بخرم 

حالا یکم پوز بدم 🙄😅👇

ولی برای هدیه دادن به کسی دست دلبازم 

کلا خیلی هدیه دادن رو دوست دارم 

همیشه ابجیم میگه پولاتو الکی خرج میکنی برا هدیه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
نکته مهم همینه  من هم اسراف رو‌دوست ندارم ولی افتراق اسراف نکردن و خساست گاهی سخت میشه

مثلا گلس گوشیت شکسته این باید عوض بشه این اسراف نیست،، یا اینکه کمی از لباست پاره شده و اصلا هم توی دید نیست اینم باید عوض بشه، چون چیزه شکسته و پاره فقر اوره، ولی یه لباس داری سالمه یکی دوبار استفاده کردی بازم میتونی ازش استفاده کنی یا اینکه کسی اون لباس رو ندیده عوص کردن این اسراف محسوب میشه

مثلا گلس گوشیت شکسته این باید عوض بشه این اسراف نیست،، یا اینکه کمی از لباست پاره شده و اصلا هم توی ...

خوب مثلا لباسی که بیشتر از یکی دو بار پوشیدی ولی هنوز کاملا سالم و قابل استفاده هست چی؟ 

یا مثلا ساعت 

یا وسایل خونه ...

اینها ممکنه سالها کاملا تمیز و‌قابل استفاده بمونه ولی دلتو میزنه  و دوست داری عوض کنی 

خوب مثلا لباسی که بیشتر از یکی دو بار پوشیدی ولی هنوز کاملا سالم و قابل استفاده هست چی؟  یا مث ...

لباسی رو ک پوشیدی اگر سالم و تمیزه اون اسراف عوض کردنش،، وسایل خونه هم اگر لب پر نشده باشه، شکستگی نداشته باشه تا چند سال استفاده کن بعد اگر خاستی عوض کن اینا اسراف نیس،، ولی مثلا طرف یه چیزی ک مدام داره ازش استفاده میکنه لب پر یا ترک برداشته مثل گلس گوشی ک گوشی رو ادم زیاد باهاش کار داره و داعم در جلو دیده ترک برداشته و عوص نمیکنه ک اسراف ن این اسراف ک نیس هیچ بلکه استفاده از چیزهای ترک خورده و شکسته و پاره خیلی بد و فقر اوره

2790
2778
2791
2779
2792