2777
2789
عنوان

چقد من بدشانسم

210 بازدید | 13 پست

بنطرتون ببرم عابرم بدم پدرشوهرم خرج موتورش کنه؟ دیشب ماشینمون خراب شد منم به شوهرم گفتم موتور بابات و بگیر گفت نه ماشینش میگیرم گفتم یه شب با موتور بریم من دوس دارم. رفتیم موقع برگشت موتور خراب شد شانس ما. کلی راه موتورو شوهرم دستش گرفت برد خونشون منم گریه شدم بخاطر لجبازیم که تهش این شد شوهرمم گفت بخاطر موتور گریه میکنی موتورو انداخت زمین لگد میزد تمام کیلومترش و دسته هاش شکست ماهم که زورش نداشتیم تا باباش ازبیرون امد گرفتش فقط لگد میزد میگفت بخاطر این لعنتی کلی راه امدیم زنم گریه شد اتیشش میزنم. بعد که اروم شد و باباش امد من گفتم موتور خیلی داغون شده خودمون درس میکنیم شوهرمم گفت خراب دادن بهمون بعدم امدیم خونه. 

من با وجود تو خوشبخترینم همسرم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وظیفتونه درست کنید 

شوهرم و تواین2سال اینقد اعصبانی ندیده بودم واسه بار اول ازش ترسیدم حتی خانواده اش ترسیدن گفتن موتورمون و بذاربرو برخودت نمیخوام درس کنید. دیشب میگفت خراب دستمون دادن بماچه. این حداقل با این شکستگی1تومن خرج داره مگه من پولمو ازسر راه میارم نمیدم

شوهرم چون تک پسر خیلی دوسش دارن دیشب بهش هیچی نگفتن اما همینکه درو بستیم پدر شوهرو مادرشوهرم صداشون میامد که دارن باهم دعوا میکنن که موتور کلی خرج داره تمامش شکسته داشتن غروشو سرهم میزدن بدبختا

هردوتون خیلی بچه بازی دراوردین خوب خراب شده چرا شما گریه کردی حالا چرا شوهرت الکی اینقدر عصبی شده زده شکونده همه چیزشو  بیچاره پدر شوهرت   هیچی نگفته ولی وظیفه شماست درستش کنین

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭