2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 143 پست
😭😭😭😭من گفتم یه جوره خانم میگفت مد حالا چند تا دیدم ساده حالت میدی که گشاد نیست چون مامانم دامن ...

با دامن مشکی هر طرحی میتونی ست کنی با سرمه ای میتونی سفید ولیمویی با قهوه ای میتونی کرم ست کنی

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
لباس قشنگ ولی برا هفده هجده دامن کاملا ساده بگیر یعنی گل طرح نداشته باشه رنگ مشکی سرمه ای قهوه ای طو ...

مامان قهوه ای سرمه ای نمی پوشه کلا 

اکثرا تو رنگ های روشن مثل گلبهی پینک واسه دامن میپوشه یا قرمز و آبی نفتی. 

😳😳😳😳😳بگم زن داداشم بگیره؟؟؟

آقا هستم🕵️‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دامن مشکی هر طرحی میتونی ست کنی با سرمه ای میتونی سفید ولیمویی با قهوه ای میتونی کرم ست کنی

سفید و لیمویی عالیه چون مامانم روشن میپوشه همش

مانتوشلوارشم کلا سفید میره بیرون 

از لیمویی خوشش میاد این عالیه باید برم گیرم بیاد اگه رفتم عکس بگیرم مغازه بفرستم راهنمایی میکنید؟ممنون میشم🙈🙈🙈

آقا هستم🕵️‍♂️
مامان قهوه ای سرمه ای نمی پوشه کلا  اکثرا تو رنگ های روشن مثل گلبهی پینک واسه دامن میپوشه یا ق ...

همون بگو زن داداشت بگیره واقعا دامن قرمز میپوشه 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سفید و لیمویی عالیه چون مامانم روشن میپوشه همش مانتوشلوارشم کلا سفید میره بیرون  از لیمویی خو ...

تاپیک بزن باشم میام

همون بگو زن داداشت بگیره واقعا دامن قرمز میپوشه 

😳😳😳😳میترسم بگم مزاحم وقتش بشم سرکار

بله چطور؟دامن قرمز

مامان من سرحال ۱۴ازدواج کرده😊با آبجیم ک ۲۹انگار خواهرهستن

آقا هستم🕵️‍♂️