هانا6976 مدیر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 عنوان کیا بیدارن | مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 143 پست سلام کیا بیدارن چرا من خودم پریودم دلم و کمرم وحشتناک درد میکنه اومدم اینجا شاید حواسم پرت بشه اینقد اذیت نشم😥😥 من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿 1398/07/27 | 04:02 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_کادوپول عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 3835 😭😭😭😭من گفتم یه جوره خانم میگفت مد حالا چند تا دیدم ساده حالت میدی که گشاد نیست چون مامانم دامن ... با دامن مشکی هر طرحی میتونی ست کنی با سرمه ای میتونی سفید ولیمویی با قهوه ای میتونی کرم ست کنی لطفا لایک نکن ممنون براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی اللهم صلی علی محمد و آل محمد
doumeki عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1990 لباس قشنگ ولی برا هفده هجده دامن کاملا ساده بگیر یعنی گل طرح نداشته باشه رنگ مشکی سرمه ای قهوه ای طو ... مامان قهوه ای سرمه ای نمی پوشه کلا اکثرا تو رنگ های روشن مثل گلبهی پینک واسه دامن میپوشه یا قرمز و آبی نفتی. 😳😳😳😳😳بگم زن داداشم بگیره؟؟؟ آقا هستم🕵️♂️
doumeki عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1990 با دامن مشکی هر طرحی میتونی ست کنی با سرمه ای میتونی سفید ولیمویی با قهوه ای میتونی کرم ست کنی سفید و لیمویی عالیه چون مامانم روشن میپوشه همشمانتوشلوارشم کلا سفید میره بیرون از لیمویی خوشش میاد این عالیه باید برم گیرم بیاد اگه رفتم عکس بگیرم مغازه بفرستم راهنمایی میکنید؟ممنون میشم🙈🙈🙈 آقا هستم🕵️♂️
گل_کادوپول عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 3835 مامان قهوه ای سرمه ای نمی پوشه کلا اکثرا تو رنگ های روشن مثل گلبهی پینک واسه دامن میپوشه یا ق ... همون بگو زن داداشت بگیره واقعا دامن قرمز میپوشه لطفا لایک نکن ممنون براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی اللهم صلی علی محمد و آل محمد
گل_کادوپول عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 3835 سفید و لیمویی عالیه چون مامانم روشن میپوشه همش مانتوشلوارشم کلا سفید میره بیرون از لیمویی خو ... تاپیک بزن باشم میام لطفا لایک نکن ممنون براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی اللهم صلی علی محمد و آل محمد
doumeki عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1990 همون بگو زن داداشت بگیره واقعا دامن قرمز میپوشه 😳😳😳😳میترسم بگم مزاحم وقتش بشم سرکاربله چطور؟دامن قرمزمامان من سرحال ۱۴ازدواج کرده😊با آبجیم ک ۲۹انگار خواهرهستن آقا هستم🕵️♂️
doumeki عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1990 تاپیک بزن باشم میام مرسی لطف کردین خیلی 💐وقتتون و گرفتم آقا هستم🕵️♂️
لباس_عروس_فروش عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 14778 🙈🙈ممنون چشم بنظرم اینا بیشتر ب سنش میخوله Are you lost baby girl?
ایششششش عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 2827 فکر کی؟ شوهرم تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭