2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

707 بازدید | 143 پست

سلام کیا بیدارن چرا 

من خودم پریودم دلم و کمرم وحشتناک درد میکنه اومدم اینجا شاید حواسم پرت بشه اینقد اذیت نشم😥😥

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه امضامو عوض کردم ذوق دارم😀😀😀 شوخی کردم خوابم نمیاد

چطوری عوض میکنی یا مینویسی من اصلا بلد نیستم 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

همش بقیه خانوادمو نگاه میکنم راحت خوابن میخوام سرمو بکوبم به دیوار با این درد 😭😭

بیدارم چون الان اینور دنیا عصره . 

کجایی مگه 

من پاشدم به بچه هام شیر دادم الانم منتظرم بالا نیارن بعد بخوابم.یه کیسه آبگرم بگیر کمردرد داشتنی بزار.حواستم باشه آب جوش که ریختی توش هوای داخلشو بگیری بعد درشو محکم ببندی،من پریود میشدم نه قرص نه آمپول ارومم نمیکرد فقط کیسه آب گرم خوبم میکرد

منم که مثل همیشه تک و تنهام تو خونه .راستی بچه من خوب نمیترسما شما تنها بودید میترسیدید ؟

آره من در آینده گفتم به نامزدم اصلا تنها نمیمونم خونه... شوهرت کارش چیه