2777
2789
عنوان

رفتار

79 بازدید | 7 پست

بنظرتون تو خانواده شوهر از اول چطوری باید رفتار کرد ک جا بیفته و حد و حدود رعایت شه

خب من دوس دارم راحت باشم باهاشون تا اینکه همش لج و دعوا

اگه زندگی منه...چرا سرِ تو توشه؟؟😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میشد ادمها فقط خودشون باشن و بخاطر دیگران رفتارشون رو تغییر ندن. بایست روی خود بودن بیشتر کار ک ...

من هیچوقت نمیتونم غیر خودمم باشم

منظورم ازین سوال این بود ک تا چ حد رفتار بشه ک ن اونا توقعشون بالا بره ن این سوتفاهمی پیش بیاد

اگه زندگی منه...چرا سرِ تو توشه؟؟😒😒
من هیچوقت نمیتونم غیر خودمم باشم منظورم ازین سوال این بود ک تا چ حد رفتار بشه ک ن اونا توقعشون بالا ...

والله من اوایل مظلوم رفتار میکردم جاریا کرمکی بودن باسیاسیت، دیدم ن نمیشه منم اون رومو نشون دادم ن با دعوا، ازحق خودم دفاع کردم. 

من هیچوقت نمیتونم غیر خودمم باشم منظورم ازین سوال این بود ک تا چ حد رفتار بشه ک ن اونا توقعشون بالا ...

فقط با احترام.

حرمت بگیرید حتما حرمت میگیرند و اینکه در روابطها با خانواده های همسر حتما فاصله ها رعایت بشه یعنی دیدارها خیلی زیاد نشه و اینکه طوری رفتار نکنید که بهشون اجازه دخالت داده بشه.

بعضی خانواده ها مشورت میدن اما دخالت نمیکنن و بعضی ها بلعکس

راحت نباش اتفاقا راحت باشی دخالت پیش میاد کم رفت وامد سوال زیادنپرس بااحترام وبامحبت باش جویااحولشون باش فقط همین

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره