2777
2789
عنوان

درمان ریزش مو

192 بازدید | 15 پست

خانما موهام خیلی می ریزه پیشنهادتون چیه جنس موهام چربه و نازکه. یعنی روغن پیشنهاد ندین که بدتر میشه این چند وقت خیلی میریزه

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند قاشق سرکه سیب خونگی بریزین تو شامپوتون هیچ کاری نکنه حداقل چربی موتون رو متعادل میکنه

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی
چند قاشق سرکه سیب خونگی بریزین تو شامپوتون هیچ کاری نکنه حداقل چربی موتون رو متعادل میکنه

اونوقت ریزش درمان میشه؟

موهای منم چرب و نازکه و ریزش داره، آزمایش دادم مشکلی ندارم البته فقط کمخونی دارم، روغن میزنم زیاد تاثیر نداره

بنظرم ارتباط مستقیمی با اعصاب داره ، منم بی اعصابم و جوش بیخود میزنم

موهای منم چرب و نازکه و ریزش داره، آزمایش دادم مشکلی ندارم البته فقط کمخونی دارم، روغن میزنم زیاد تا ...

امان از دست این اعصاب که پدر همه دردیه

ماسکهای خونگی هم خوبه جواب میده به شرط مداومت مثلا برای من حنا و پود نخود خام و تخم مرغ خیلی خوب بوده

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی
ماسکهای خونگی هم خوبه جواب میده به شرط مداومت مثلا برای من حنا و پود نخود خام و تخم مرغ خیلی خوب بود ...

رفتم تو نت سرچ کردم استاد خیر اندیش گفته خانما بخاطر سردیه که موهاشون میریزه گفته وقتی میخاید از حمام بیاید بیرون اب نمک بزنید به سرتون باعث میشه موها سفت بشن و نریزن میخام امتحان کنم گفته سه قاشق غذا خوری نمک بریزید تو اب حل کنید اب نمک را بزنید به سر

رفتم تو نت سرچ کردم استاد خیر اندیش گفته خانما بخاطر سردیه که موهاشون میریزه گفته وقتی میخاید از حما ...

عالیه البه من تو شامپوم نمک هم ریختم مرسی که بامن هم شیر کردید😍

عالیه البه من تو شامپوم نمک هم ریختم مرسی که بامن هم شیر کردید😍

من ی مدت تو شامپوم نمک دریا ریختم فکر کنم زیادی ریخته بودم سرم میخارید ولی اینو امشب دیدم گفتم امتحان کنم

رفتم تو نت سرچ کردم استاد خیر اندیش گفته خانما بخاطر سردیه که موهاشون میریزه گفته وقتی میخاید از حما ...

این اقای خیراندیش کارش خوبه؟؟؟جوابگو هست اینترنتی برای درمان بیماری؟

این اقای خیراندیش کارش خوبه؟؟؟جوابگو هست اینترنتی برای درمان بیماری؟

نمیدونم عزیزم خبر ندارم یک کلیپ دیده بودم ازش اینو گفته بود که فایده هم نداشت