2821
2789
عنوان

چی درست کنم؟

145 بازدید | 17 پست

فردا مامانم اینا از شمال میان.قراره شام بیان خونه ما.بنظرتون چی واسشون درست کنم؟یه پیشنهاد خوشمزه و جذاب بدین

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برنجی

اوکی

پس همون باقالی پلو به مرغ یا گوشت خوبه

ته چین هم خوبه

ته چین سماق😋 جدیده اگه دوس داری بگم چه طوریه. گوشت چرخی میخواد

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اوکی پس همون باقالی پلو به مرغ یا گوشت خوبه ته چین هم خوبه ته چین سماق😋 جدیده اگه دوس داری بگم چ ...

چه عجب یکی یه غذای جدید به ما پیشنهاد داد.دمت گرم.اگه سختت نیست بهم بگو

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
چه عجب یکی یه غذای جدید به ما پیشنهاد داد.دمت گرم.اگه سختت نیست بهم بگو

چه زحمتی گلم

مثل ته چین مرغه، اما وسط برنجت به جای مرغ باید مایه ی گوشتی بذاری، یعنی گوشت چرخ کرده+ پیاز رنده شده+ خیلی کم زردچوبه و فلفل سیاه و نمک+ سماق فراوووون. یه ردیف گوجه ی حلقه ای هم میچینی روش بعد بقیه ی برنجِ ماست زعفرونیتو میریزی و میذاری رو شعله ی کم بپزه.

با این پیمونه درست کن عالی میشه برای هر ۲ پیمونه برنج، یه پ ماست و نصف پ روغن و یه تخم مرغ

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز