2777
2789

یو شکل...فوق العاده راصی...عالی👌

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

من خواهرم داشت  خیلی راضی بود می‌گفت از کمر درد و دست درد راحت شدم  . اینترنتی خرید. بالش بارداری ام داشت اونم خیلی باحال بود من می‌خوابیدم روش  😂 

ای که از کوچه معشوقه ما میگذری  بر حذر باش که سر میشکند دیوارش....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه عکسشو بفرستی؟چه مارکی خریدی؟

الان تو ماشینه..وقتی مسیر طولانیه میگدارم رو پام و بچه رو روش...اصلا نمیافته..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
میشه عکسشو بفرستی؟چه مارکی خریدی؟

من شبیه اینو دارم.مال من مارک mothercareهس..

سلام، من از بالشت شیردهی سایدا خریدم و خیلی راضیم

با نظر متخصص کودکان طراحی شده و واقعا برای پوزیشن های مختلف شیردهی کمک بزرگیه.

می تونین از اینستاگرامشون سفارش بدین.

saidaacademy

سایداآکادمی

2827
2791
2779
2792