smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 عنوان توروخدا بیاین 165 بازدید | 14 پست دارم از درد پهلو هام و شکمم میمیرمفک میکنم درد کلیه هامه کسی اینطوری شده به نظرتون عفونت کردن خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤ 1398/07/26 | 21:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helmapari عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2414 عزیزم درد کلیه شبیه ب درد معده س، اگر اینطوره و ب پهلوهاتون دست بزنید فشار بدید کمی و درد کنه، بله کلیه هستش، از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 عزیزم درد کلیه شبیه ب درد معده س، اگر اینطوره و ب پهلوهاتون دست بزنید فشار بدید کمی و درد کنه، بله ک ... بله درد میکنن مخصوصا راستیهنمیدونم از چیه خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
دخترزاگرس عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 3279 سنو بدین ببینین از کلیه هاهست یانه .من اینجوری شدم فقط خیلیپهلوهام و کلیه هام درد بلند میشد آزمایش خونم زده بود داره کلیه سنگ سازی میکنه لبنیات کم بخور چایی نخور گوشت هم کم بخور دمنوش عالیه
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 عفونته اگه زیر دلت هم درد میکنه آره دلمم درد میکنهسمت راستم دردش بیشتره خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
elahhe عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8696 شاید سنگ داری وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 شاید سنگ داری آخه هردوتاش درد داره مخصوصا راستیعسرماخوردگیم دارم خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
رویایخیس عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 4310 من حتی نمیتونم راه برم ،،ادرارممم خون شد بعدرفتم بیمارستان آزمایش دادم گفت شن دفع کردی شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.....
helmapari عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2414 بله درد میکنن مخصوصا راستیه نمیدونم از چیه حتما برو دکتر، ممکنه عفونت ادراری داشته باشی زده باشه ب کلیه،پشت گوش ننداز از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
saba77o عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 550 آره دلمم درد میکنه سمت راستم دردش بیشتره سمت راست اپاندیسه،یا عفونته یا مشکل گوارشی (معده)
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 سمت راست اپاندیسه، یا عفونته یا مشکل گوارشی (معده) آپامدیسمو عمل کردماحتمال زیاد عفونته خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
donya70 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3775 آپامدیسمو عمل کردم احتمال زیاد عفونته منم چند روزه پهلوهام درد دارن و به شدت میرم دستشویی یعنی یه ربع به یه ربع.دفع ادرارم قطره ای شده دیگه.الان دو روزه دکتر قرص عفونتی بهم داد و روی پهلوهام شال بستم یکم بهترم. شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم