2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

165 بازدید | 14 پست

دارم از درد پهلو هام و شکمم میمیرم

فک میکنم درد کلیه هامه 

کسی اینطوری شده 

به نظرتون عفونت کردن

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

عزیزم درد کلیه شبیه ب درد معده س، اگر اینطوره و ب پهلوهاتون دست بزنید فشار بدید کمی و درد کنه، بله کلیه هستش،

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم درد کلیه شبیه ب درد معده س، اگر اینطوره و ب پهلوهاتون دست بزنید فشار بدید کمی و درد کنه، بله ک ...

بله درد میکنن مخصوصا راستیه

نمیدونم از چیه

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

سنو بدین ببینین از کلیه هاهست یانه .

من اینجوری شدم فقط خیلیپهلوهام و کلیه هام درد بلند میشد آزمایش خونم زده بود داره کلیه سنگ سازی میکنه 

لبنیات کم بخور چایی نخور گوشت هم کم بخور دمنوش عالیه

عفونته اگه زیر دلت هم درد میکنه 

آره دلمم درد میکنه

سمت راستم دردش بیشتره

شاید سنگ داری

آخه هردوتاش درد داره مخصوصا راستیع

سرماخوردگیم دارم

بله درد میکنن مخصوصا راستیه نمیدونم از چیه

حتما برو دکتر، ممکنه عفونت ادراری داشته باشی زده باشه ب کلیه،پشت گوش ننداز

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
سمت راست اپاندیسه، یا عفونته یا مشکل گوارشی (معده)

آپامدیسمو عمل کردم

احتمال زیاد عفونته

آپامدیسمو عمل کردم احتمال زیاد عفونته

منم چند روزه پهلوهام درد دارن و به شدت میرم دستشویی یعنی یه ربع به یه ربع.دفع ادرارم قطره ای شده دیگه.الان دو روزه دکتر قرص عفونتی بهم داد و روی پهلوهام شال بستم یکم بهترم.

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم