2821
2789

ما هیچ ما نگاه😑 فقط

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا🙄

😐خودمم نمیدونم

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

اون وقتا واتساپ و ...نبود، بعد از کلی حرف زدن و پیام بازی و اصرار که میام دیدنت شهر دانشگاهت😢و بی قراری های من و ذوق و استرسم رفتم سر قرار، بعدش هرچی پیگیر شدم جواب تلفن و پیامام رو نداد و بعد به عالمه اصرار جواب داد چون زشتی و نمیخوامت😢😧😢😢😢😢😢کاش اون یکبارم نمیدیمش😢😢😢😢سالها بیادش گریه کردم و هرگز پیداش نکردم

من فردا قراره خواستگارم رو ببینم.رفتن روستا تفریح ماهم قراره بریم..از اقوامه ولی من سرجمع ۱۰ بار ندیدمش ...

نمیدونم چی بپوشم چکار کنم ..🥴😣

مامانش حرف رو پیش کشیده ..به خاله ام گفته ..

کمکم کنید ...چطور رفتار کنم ؟وای  

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
عزیزمممم😂😂

وای کمکم کن ..🤭🙈

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡