2777
2789
عنوان

هیچی نداشته باشی، چی نذر میکنی؟

178 بازدید | 8 پست

بچه ها یه کلیپ تو اینستا دیدم 😢

السلام علیک یا ابا عبدالله ..

حتما ببیند

کلیل کنید

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
صلوات .قرآن خوندن......چی بهترازینا

کلیپُ ببین گلم

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔

یااباعبدالله،راه رو گم کردیم...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من نفهمیدم چیشد میشه بگین چن بارم دیدم امانفهمیدم

دو قسمتی بود

هر دو رو دیدی ؟

یکی ک هیچی نداشته  نذر کرده بوده سایه ی زوار بشه

دو قسمتی بود هر دو رو دیدی ؟ یکی ک هیچی نداشته  نذر کرده بوده سایه ی زوار بشه

ها ن من ی قسمت اولشو دیدم فقط ک بالا سرش می ایستاده..خدای من😢😢

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺