2777
2789
عنوان

صرع.تشنج

894 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها کسی بیماری صرع داره یا اطرافیانش؟ بیاین کمک من ک روانی شدم ازین مریضی ۸ساله این مریضی دارم. دو سه ماهی هست دوباره اومده سراغم ماهی یبار تشنج میکنم با دوتا بچه کوچک😭😭😭😭داروهامم میخورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکترتو عوض کن وقتی داروها ج نمیده

خودم کرمانم. دکترم شیرازه . باید بعد از اربعین برم پیشش ببینم چی میگه. خدا نصیب کسی نکنه این مریضیو. حاضرم همه داراییمو بدم ازین مریضی خلاص شم خیلی درموندم کرده. مخصوصا با بچه ها کوچیکم دلم براشون میسوزه😞

مشکل و درگیری به دور باش 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

خواهرشوهر منم تشنج میکنه اونم یه بچه کوچیک داره خیلی سخته بیچاره اکثر اوقات بدنش کبود و زخمیه یه دفعه که دستش بد جوری شکست عملش کردن

ایشالا خدا همه بیماران رو شفا بده به خصوص شما

سلام عزیزم غذای های سردی رو حتما با گرمی بخور پونه با ماست ،ماهی با خرما ،ترشی نخور ،سوره یاسین هم خوبه  بخون .اگه دکتر طب اسلامی بری  خیلی بهتره تا قرص فنوباربیتال و .... ان شاءالله هر چه زودتر خوب بشی و خداروشکر که بچه هات سالم هستن . روغن گل بنفشه هم فک کنم خوبه  بزنی به پیشونیت و گلاب .بیشتر از همه سعی کن آرامشت حفظ بشه. با دعا و نماز .وقت غروب خوب نیست کلا برای خواب  .اگه چیزی باعث ناراحتیت میشه تو ذهنت مرتب مرورش نکن .🌹🌹🌹