2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه خودتونم ضرر داره چه برسه بچه حداقل یه هفته خونه رو خالی کن برو یه جایی دیگه

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
اره ضرر داره..من موقعی ک خونه رو رنگ میزنن گلوم دور از جونتون ورم میکنه گلو درد میگیرم نمیدونم مرا ب ...

خوب باید چیکار کنم 

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

منم پارسال خونه مادرشوهرمو رنگ زدیم تا یه هفته گلوم میسوخت و تنگ نفس میشدم همه گفتن واسه رنگ بوده حتی اگه رفتی هتلی مسافرخونه ای نمونید اونجا

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
اسپند دود بده تو خونه بو رنگ رو کم میکنه 

آره فکر خوبیه در خونمون الان باز گذاشتم هر چند رنگ آمیزی زیادی نداشتیم ولی بازم همون نگرانم کرده

هنوز دنیا نیومده باردارم

خودت نموو اونجا 

اگه حساسیت نشون بده ممکنه خدا نکرده بعدا الرژی بگیره 

عزیزم مت فقط چند بار با رنگ مو تو بارداری کار کردم

کوچولوم بعد تولد یه الرژی خفیف گرفت تازه فقط واسه چند نفر رنگ گذاشتم‌

خودت نموو اونجا  اگه حساسیت نشون بده ممکنه خدا نکرده بعدا الرژی بگیره  عزیزم مت فقط چند ...

آخه نمیشه خونمون ول  کنم برم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز