2777
2789
عنوان

ترمیم تتو

143 بازدید | 9 پست

من دوبار قبلا تتو زدم هر دو مرتبه ترمیم اولش رایگان بود .

اینبار زدم 

اول که گفتم میای خونه گفت اره من سیارم ،

اومد واسم زد و هیچی نگفت

حالا میخواد بیاد ترمیم میگه من میرم سالن یا پاشو بیا سالن یا باید پول تاکسیمم حساب کنی که چهل تومن میشه سی تومن هم واسه ترمیم هام میگیرم من

مگه هزینه اولین ترمیم رایگان نیست؟

حالا که مجبورم راه سالنه هم دوره میدونه مجبورم اینطوری میکنه

منم گفتم میگم بیاد. پول تاکسیشو میدم ولی پول ترمیمش رو نمیدم ، بهش میگم زخم هام خوب بشه ببینم راضی ام از کارت ، بعد سی تومنت رو میریزم واست . الان اصلا از کارش راضی نیستم میگه بعد ترمیم خوب میشه  . باز اگه دوباره بگم راضی نیستم بگه ترمیم دیگه واقعا دستم به جایی بند نیست

کسی نمیدونه ترمیم اول رایگانه یا نه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه رایگان نیست..همون سی تومن

..هر ارایشگری هم بیاد خونت واس هر کاری بابد پول اژانسشو بدی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نه رایگان نیست..همون سی تومن ..هر ارایشگری هم بیاد خونت واس هر کاری بابد پول اژانسشو بدی

اخه روز اول نگفت هزینه اژانس بده گفت من سیارم و اومد زد واسم پول آژانس هم نگرفت

اخه روز اول نگفت هزینه اژانس بده گفت من سیارم و اومد زد واسم پول آژانس هم نگرفت

لابد رو کارش حساب کرده  همون اون موقع جدا بهت نگفته...ولی قانون ک جایی برن باید پول اژانسو بدی..من واس ناخنمم می اومد همین بود..اصلا همون موقع اول بابد میپرسیدی هزینه ایابو ذهابتون چجوریه..من همیشه میپرس

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.