بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای بوتاکس درمانی من مادرم رفته پیش دکتر ناصر مهربان تو پاسداران http://drmehraban.com/واقعا دکتر خوبیه اگر تهرانی برو پیش ایشون شمارشم بخوای می تونم بهت بدم
تا جایی که من میدونم بوتاکس نوع های مختلفی داره بعدشم قیمتش بستگی به این داره که چقد میخوای میخوای بزنی و مارک بوتاکست چه. من خودم تزریق بوتاکس رو رفتم پیش دکتر فهیمه مطلبی برای خط خندم.
بوتاکس واقعا بهترین اتفاق بود برای من که از چین و چروک می ترسیدم و بعد از 30 سالگی شروع کردم هر شش ماه یک بار می رفتم. دو دفعه اخر رفتم کلینیک راشا خیلی راضیم از کارشون
عزیزم اصلا بوتاکس عوارض نداره که...... فقط من شنیدم اگه تو جای بد بزنن مثلا ممکنه پلک بیوفته من خودم کلینیک ماهورا نوبت بوتاکس دارم ولی نمونه کاراشونو دیدم ترسم ریخت
من الان نمیدونم هزینش چه قدر شده ... 6 ماه پیش دکتر امیرحسین پور یوسفی برام بوتاکس کرد خیلی راضی بودم ... شماره منشیشو میزارم اگر خواستی قیمت بپرس .. خودمم برای ترمیم میخوام برم ٣٤٢٠٨٧٩٩-٠٢٦
خواهر بزرگه من هم تزریق بوتاکس برای پیشونیش و هم کربوکسی تراپی برای رفع گودی و سیاهی زیر چشم پیش دکتر ارونقی انجام داده نتیجش واقعا خوب شده اتفاقا عکس قبل و بعدشم اینقدر تغییر کرده که گذاشت توی اینستاگرامش