2821
2789
عنوان

تغذیه در شیردهی

191 بازدید | 3 پست

سلام خانم ها.نی نی من 9 روزشه.روز اول که دنیا اومد اصلا زردی نداشت دکتر هم بردم گفت عالیه اصلا زردی نداره.منم خیالم راحت شد و کاچی زیاد خوردم و کره محلی و تخم مرغ نیمرو کلا خودم بستم به گرمیجات و حتی تو چاییم هم دارچین میریختم.

بعد سه روز بردم دکتر گفت زردی شده 10 بعد دوباره بردم گفت شده یازده و نیم و پسرم زردی گرفت😢

چیزهای سردهم میخورم به خودش میپیچه و گریه میکنه.به نظرتون چی بخورم که برای بچه بد نباشه؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

ابمیوه اناناس اشکالی نداره بخورم؟

یا شیر میتونم بخورم؟انقدر دلم بستنی میخواد اما میترسم بخورم.

اب بهار شربت کنم بخورم برا زردیش خوبه؟دل درد و اسهال نشه؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

لیموشیرین عرق کاسنی شیر خشت

اینا خوبن ,اناناس خیلی گرمه نخور

هل و دارچین نخور

بچه را توی حموم با جو بدنشو بشوره مامانت آرد جو الک کنید خمیر کنید چند دقیقه بذارید به بدنش

ماهی گلی های عیدو بخرید بریزید توی لگن پای بچه را بذارید توش اگه شصت پاشو گاز بگیرن خیلی خوبه زردیشو میکشه یکم ابو ولرم کنید بچه سرما نخوره

داخل پوشکش خیار رنده کنید یکم بزارید

تجربیات خودمه سوالی بود بپرس

ان شاالله زودی خوب بشه نی نی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

لیموشیرین عرق کاسنی شیر خشت اینا خوبن ,اناناس خیلی گرمه نخور هل و دارچین نخور بچه را توی حموم با ...

ممنون از راهنماییت گلم.ان شاءالله

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز