_21norolhoda مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2990 عنوان دوباره لکه بینی😭😔 1323 بازدید | 22 پست هفت هفتمه...بازم شروع شد یه مدت قطع میشه باز الان شروع شدفقط به دلیل اینکه یکم بیشتر از حالت درازکش درومدم به حالت نشسته بودم😫😔خسته شدم...معده درد و حالت تهوع هم واقعا اذیتم میکنه دعا کنین این چند هفته به خیر بگذره...قبلا هم سقط داشتم😔دیگه میخوام این یکی بمونه.... 1398/07/26 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ramin90 عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 5859 ان شالله می مونه.هر لکه بینی که نشانه ی سقط نیست.شیاف استفاده کن یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
عروسک4 عضویت: 1395/04/26 تعداد پست: 8009 شیاف نمیزنی ؟ ❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم
دهاتی عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 1364 عزیزم من از هفته ۵ بارداری لک قهوه ای دیدم و لخته رشته ای تا هفته ۹ یهو افتادم دوروز به خونریزی و بعد یه لخته بزرگ دفع کردم روزی ۴ تا پروژسترون از هفته ۵ میزنم دیگه نا ندارم خونریزیم قطع شده اما لک بینیم هنوزم زیاده اگر از عاشقـــیـــ گفتم همیشه ازتو گفتم ...
_21norolhoda مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2990 ان شالله می مونه.هر لکه بینی که نشانه ی سقط نیست.شیاف استفاده کن استفاده میکنم😔
_21norolhoda مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2990 ان شالله می مونه.هر لکه بینی که نشانه ی سقط نیست.شیاف استفاده کن به نظرتون به دکترم بگم آمپول بده بهم...؟!
_21norolhoda مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2990 شیاف نمیزنی ؟ چرا شیلف میزارم ولی به نظرتون با این اوضاع من به دکترم بگم آمپول هم بهم بده؟!
ramin90 عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 5859 استفاده میکنم😔 ان شالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
_21norolhoda مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2990 عزیزم من از هفته ۵ بارداری لک قهوه ای دیدم و لخته رشته ای تا هفته ۹ یهو افتادم دوروز به خونریزی و بع ... منم یبار خونریزی کردم پنج شیش روزپیش بعدش لکه دیدم چند روز دوسه روز پیش قطع شد کلا دوباره از پریروز شروع شد
ramin90 عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 5859 به نظرتون به دکترم بگم آمپول بده بهم...؟! من خودمم لکه بینی داشتم.شیاف استفاده کردم رفع شد.بهش بگو اگه نیاز باشه بهت میده یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
_21norolhoda مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 2990 عزیزم من از هفته ۵ بارداری لک قهوه ای دیدم و لخته رشته ای تا هفته ۹ یهو افتادم دوروز به خونریزی و بع ... چند هفته این؟میشه بپرسم جنسیتش چیه؟!
دهاتی عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 1364 منم یبار خونریزی کردم پنج شیش روزپیش بعدش لکه دیدم چند روز دوسه روز پیش قطع شد کلا دوباره از پریروز ... سونو کردی ؟من اندازه موهای سرم سونو کردم اونم واژینال همشون گفتن هماتوم داری اما سونوی اخریم گفت دوتا ساک بارداری داری یکیش خالیه یکیش جنین داره نمیدونم والا خودمم از چیه اگر از عاشقـــیـــ گفتم همیشه ازتو گفتم ...
shimashz عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1893 لکه و خونریزی تهدید به سقط هس. حتما پیگیری کن پله اصلا بالاپایین نکن سوار ماشین نشو. نزدیکی ممنوعاستراحت مطلق کن فقط برا دسشویی بلند شوحموم میری زیر اب داغ واینساشیاف خارجی سیکلوژست رو گیر بیار بخر.ایرانیش ب درد نمیخوره خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)
shimashz عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1893 سونو کردی ؟ من اندازه موهای سرم سونو کردم اونم واژینال همشون گفتن هماتوم داری اما سون ... میخاسته دو قلو بشه خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)