faeze7592 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/29 تعداد پست: 168 عنوان تحقیرشدن 274 بازدید | 12 پست بچهها من 22 سالمه مجردم یه بابایی دارم همش تحقیرم میکنه نمیدونم چشیدید این حس رو یانه ولی من هرروز تحقیر میشم. یبار رفتم بیرون عصر ساعت7 بود داشتم برمیگشتم خونه بابام زنگ زد دادوبیداد و فوش دادن که کدوم گوری هستی رفتی گ.. ه کیو بخوری گفتم بابا رفتم کتابخونه الانم چون پول کرایه نداشتم پياده دارم میام یکم طول میکشه رسیدم خونه کتکم میزنه میگه رفتی ه.ر.زگ.ی.. خیلی دلم شکست. هیچی نگفتم. دیشب گفت بریم مشهد زیارت واسه اربعین اونجا باشیم منم سریع غذای توی راه درست کردم و وسایلو آماده کردم راه افتادیم الان رسیدیم سمنان استراحت کنیم صبحانه رو آماده کردم گفتم من نمیخورم برم ببینم جای شارژ هست گوشیمو بزنم شارژ یانه. اومدم دیدم اخماش تو همه دادوبیداد میکنه میگه تو بیشعور نمیفهمی من خسته م رفتی کجا باید وسایلو جمع میکردی من میخوابیدم خسته م گفتم اصلا حواسم نبود رفتم گوشی بزنم شارژ نمیتونستم ازکنارش تکون بخورم امنیت نداشت ببخشید میگه من خرم که تو رو میبرم زیارت تو خیابونی هستی همه میگن محلت نزارم من آدم نمیشم تورو گ.. ه حساب میکنم خلاصه کلی بدوبیراه الانم میگه برمیگردیم شهرمون تو لیاقت زیارت نداری.... خیلی دلم شکسته دارم گریه می کنم هرروزم شده تحقر توهین همش دارم ازش عذرخواهی میکنم توضیح میدم میگم من حواسم نبود 22سالمه هنوز کتک میخورم از بابام تو خونه فقط بشور بسابه آخرشم من بی لیاقتم نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم 1398/07/26 | 12:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته_سفید عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 16167 کاش فقط ادمایی که لیاقت و سلامت روان دارن بچه دار میشدن واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
s32 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 22153 عزیزم مادرت کجاست میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
msc عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 2649 آخییییی عزیزم پستاتو خوندم خیلی ناراحت شدم 😭😢 ان شالله به حق علی بعد ماه صفر یه ازدواجی بکنی به حدی خوشبخت بشی که نامادریت دق کنه از حسودی😢
maman333 عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6287 چی بگممتاسفمامیدوارم یه بخت خیلی عالی قسمتت بشهفقط بهترین انتخاب رو کن نه هر کسی که از راه رسیدحتما امام رضا صدات رو میشنوهبرات صلوات میفرستم قوی باش عزیز و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
سیاهبسر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 513 فوت کرده عزززززززییییییزززززززز دلم، فدات بشم، غصه نخورررررر، اشکال نداره بگو مریضه خدا داره منو امتحان میکنه، یه چیزی بت میگم شک نکن، یک بخت خوبی تصیبت بشه که خودت انگشت به دهن بمونی چون پاکی و احترام پدر بی مهرتو نگه میداری....ازون بنده هایی هستی که خدا عاشقشونه