2777
2789
عنوان

تحقیرشدن

274 بازدید | 12 پست

بچه‌ها من 22 سالمه مجردم یه بابایی دارم همش تحقیرم میکنه نمیدونم چشیدید این حس رو یانه ولی من هرروز تحقیر میشم. یبار رفتم بیرون عصر ساعت7 بود داشتم برمیگشتم خونه بابام زنگ زد دادوبیداد و فوش دادن که کدوم گوری هستی رفتی گ.. ه کیو بخوری گفتم بابا رفتم کتابخونه الانم چون  پول کرایه نداشتم پياده دارم میام یکم طول میکشه رسیدم خونه کتکم میزنه میگه رفتی ه.ر.زگ.ی.. خیلی دلم شکست. هیچی نگفتم. دیشب گفت بریم مشهد زیارت واسه اربعین اونجا باشیم منم سریع غذای توی راه درست کردم و وسایلو آماده کردم راه افتادیم الان رسیدیم سمنان استراحت کنیم صبحانه رو آماده کردم گفتم من نمیخورم برم ببینم جای شارژ هست گوشیمو بزنم شارژ یانه. اومدم دیدم اخماش تو همه دادوبیداد میکنه میگه تو بی‌شعور نمیفهمی من خسته م رفتی کجا باید وسایلو جمع میکردی من میخوابیدم خسته م گفتم اصلا حواسم نبود رفتم گوشی بزنم شارژ نمیتونستم ازکنارش تکون بخورم امنیت نداشت ببخشید میگه من خرم که تو رو میبرم زیارت تو خیابونی هستی همه میگن محلت نزارم من آدم نمیشم تورو گ.. ه حساب میکنم خلاصه کلی بدوبیراه الانم میگه برمیگردیم شهرمون تو لیاقت زیارت نداری.... خیلی دلم شکسته دارم گریه می کنم هرروزم شده تحقر توهین همش دارم ازش عذرخواهی میکنم توضیح میدم میگم من حواسم نبود 22سالمه هنوز کتک میخورم از بابام تو خونه فقط بشور بسابه آخرشم من بی لیاقتم نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم

متاسفم

امیدوارم یه بخت خیلی عالی قسمتت بشه

فقط بهترین انتخاب رو کن نه هر کسی که از راه رسید

حتما امام رضا صدات رو میشنوه

برات صلوات میفرستم 

قوی باش عزیز 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
فوت کرده

عزززززززییییییزززززززز دلم، فدات بشم، غصه نخورررررر، اشکال نداره بگو مریضه خدا داره منو امتحان میکنه، یه چیزی بت میگم شک نکن، یک بخت خوبی تصیبت بشه که خودت انگشت به دهن بمونی چون پاکی و احترام پدر بی مهرتو نگه میداری....ازون بنده هایی هستی که خدا عاشقشونه