2777
2789
عنوان

متولدین 76😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 99 پست
انشاءالله عزیزم امام حسین کمک کنه خیلی زود کارهات روبه راه بشه

مرسی از دعای قشنگت عزیزم..  انشالله 😍😘

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
گفتم اگه می‌خواین نگه دارین ذخیره کنم گم نکنم

آره میزارمش احتمالا 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت متاهلی؟؟عروسی کردی؟؟بچه چی؟؟؟ببخشید من پیامهاقبل رو نخوندم اومدم زودپیام بدم

آره 6 ماهه نامزد کردم... بخاطر فوت مادربزرگم همه چی 1 سال عقب افتاد😥😣

من77یه پسریکسال وده ماه خونه دار

عی جانم خداحفظش کنه... اسمش چیه 😍😚

آره 6 ماهه نامزد کردم... بخاطر فوت مادربزرگم همه چی 1 سال عقب افتاد😥😣

عزیزم خدا بیامرزدشون......انشاءالله چشم ب هم بزنی یکسال گذشته و میری سر خونه و زندگیت ب امید خدا...ناراحت نباش گلم

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
مرسی عزیزم اسمش بهداد

الهییییییی 😍😘 جای من ببوسش😋

عزیزم خدا بیامرزدشون......انشاءالله چشم ب هم بزنی یکسال گذشته و میری سر خونه و زندگیت ب امید خدا...ن ...

ایشالله

قدرمهربونای زندگیتون رووقتی کنارتون هستند بدونید...خوشبختی یعنی...لذت بردن ازداشته ها
عزیزم خدا بیامرزدشون......انشاءالله چشم ب هم بزنی یکسال گذشته و میری سر خونه و زندگیت ب امید خدا...ن ...

مرسی عزیزم انشالله... فعلا که 4 ماهش گذشته