2777
2789
عنوان

متولدین 76😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 99 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ۱۹بهمن ۷۶دنیا اومدم . سال۹۵عقد کردم.سال۹۷عروسی گرفتیم . الانم بچه می‌خوام ولی نمیشه اگه میشه بر ...

انشالله به حق امام حسین زود زود خبر بارداریتو بهم بدی 😍😘 مشکلت چیه؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
عی جانم بسلامتی. چندسالگی ازدواج کردی؟ چند بچه دار شدی

17.هردوتاش😀😀

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
شوهر آدم متولد ۷۶ باشه 😅😅😅 خدایا 🤭

عزیزم مسخره کردن نداره ۲۳ سالشه امسال نامزد شده

نظر شمارو یادمون رفت بپرسیم😊

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
منم متولد هفتادوششم یه نامزدی ناموفق داشتم که جدا شدم ، فعلا مجردم لیسانس روانشناسی

خداروشکر که زودتر فهمیدی جداشدی... بهترین ها سر راهت قرار بگیره دوستم😘

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
مرسی گلم ندیدی اون پسرایی رو که توسن۱۹سالگی ازدواج کردن😅حالا خوبه شوهرم۲۳سالشه😂

بابا 22 سالمونه 😥 نه 23 😂😊

انشالله به حق امام حسین زود زود خبر بارداریتو بهم بدی 😍😘 مشکلت چیه؟ 

شوهره توام ۶۹هست؟؟؟شوهره منم فروردین ۶۹هست

رادمهر پسر قشنگم عاشقتم عشق مامان همه کسمی تو🤩😘
۷۵ رو راه نمیدین ؟☺ نامزد کردم اما تو تصادف از دست دادمش عقد نبودیم ارشد دارم میخونم

بیا عزیزم خوش اومدی 😘 خدارحمتش کنه خیلی سخته😔😔 موفق باشی 😘