2777
2789
عنوان

متولدین 76😍

1181 بازدید | 99 پست

سلام جمعه تون بخیر 😄😍

کیا متولد 76 هستن؟ ازدواج کردین؟ دانشگاه چی خوندین؟ بچه یا نی‌نی تو راهی چی؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

خودم متولد آذر 76.. 6 ماهه نامزد کردم... دانشجوی پرستاریم😊

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سال ۹۴ ازدواج کردم تیر ۹۶ پسرم دنیا اومد الان ۵ ماهه باردارم.

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
74م😕نه ازدواج نه بچه، خونه بابام نشستم دارم سیبمو میخورم😐

بخور نوش جان عزیزم 😘 

سلام سال ۹۴ ازدواج کردم تیر ۹۶ پسرم دنیا اومد الان ۵ ماهه باردارم.

عی جانمممم 😍 خداحفظشون کنه.. بچه دومت چیه 

عی جانمممم 😍 خداحفظشون کنه.. بچه دومت چیه 

قربونت عزیزم دومی هم پسمل

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
پسمل ی ساله دارم😍

الهییییییی😍 خداحفظش کنه 😘

سلام ۱۹بهمن ۷۶دنیا اومدم . سال۹۵عقد کردم.سال۹۷عروسی گرفتیم . الانم بچه می‌خوام ولی نمیشه اگه میشه برام دعا کنید تا خدا یدونه نی نی ناز هم به من بده

رادمهر پسر قشنگم عاشقتم عشق مامان همه کسمی تو🤩😘
از طرف شوهرم اومدم😎😅

شوهرت 76؟ خودت چندی