2777
2789

یعنی فقط آب ریختی روبرنج بانمک؟

چرابزایم پسری جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری....عوضش میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نمیدوم چکار کردی  بزنجو خیس کردی یا گذاشتی بپزه 

اگه یه ساعته خیس کردی که 

اب بزار رو اجاق تا بجوشه وقتی جوشید برنج رو بریز توش 

چند دقیقه بزار جوش بخوره با دست فشار بده نه شفته باشه نه سفت 

بعد ابکشش کن 

ته قابلمتو روغن هر تهدیگی دوست داری  بزار و برنج ابکش شده رو بریز روش بزار دم بکشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بله

یه قابلمه بردار بزرگتر یعنی اندازه برنجت نباشه بزرگترباشه آب بریزتوش بذاررواجاق درشابذار اب به قل بیوفته بعدکه قل خورد آب برنجتا بریزبره وبرنجابریزتوقابلمه بذاربپزه حواست باشه وانره بعدطعمشابچش اگه نمک میخادبریز ولی اگه شورشده بعدمیتونی آب بریزی روش که شوریش گرفته بشه ،وقتی که برنجت قل خوردورواب امد بردارباقاشقی کفگیربادست یه دونشافشاربده ببین زیادله نشده باشه وزیادهم خشک نباشه متوسط باشه یعنی اگه له بودسریع بردار ولی اگه خشک بود یکم دیگه بذارقل بخوره بپزه که خشک نشه بعدبرنج،بعدبریزتوپالشت ویکمی آب ولرم بده روش وقابلمتابذارگرم بشه اگه میخای ته دیگه داشته باشه اختیاریه هرچه دوس داری بذارکف قابلمه مثلا سیبزمینی یانون و...یکمی روغن بریزکفش بذارداغ بشه روغن وبعدته دیگا بذاروبرنجابریزروش،وبعدیه کمی روغن بریزروبرنجت ماکه روغن میریزیم کلا هرکسی جوری میپزه.بعدباکفگیریاقاشق چندتاصربه بزن وسط برنج یعنی سوراخ ایجادکن تابرنج بخارکنه وبپزه وبعددرشابذار وزیرشا کم کن تابپزه و...

چرابزایم پسری جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری....عوضش میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑
یه قابلمه بردار بزرگتر یعنی اندازه برنجت نباشه بزرگترباشه آب بریزتوش بذاررواجاق درشابذار اب به قل بی ...

استارتر عزیزم دقیقا منم همینو خواستم بگم

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤
یه قابلمه بردار بزرگتر یعنی اندازه برنجت نباشه بزرگترباشه آب بریزتوش بذاررواجاق درشابذار اب به قل بی ...

لایک به امضات😊

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤
خيلي ممنون لطف كردي ❤️💋💋😘

فدات.دیگه دقیق گفتمت فقط شفته وله نکنی بزنی به سقف بچسبه ها😅ولی اگه کمی خشک هم برداشتی بعدحس کردی سفت وخشکه چندتاقاشق ماست بردار هم بزن حسابی بعد یکمی آب بهش اضافه کن به ماست حالت دوغ بشه قاطی کن بریزروبرنجت هم نرم میشه برنج هم خیلی پوک وخوب میشه برنج

لایک به امضات😊

فدات خخخ