2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیم خوب بگیر و درست نه سخت

ورزشم خیلی خوبه مخصوصا پیاده روی سریع و طولانی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

عزیزم لاغری سریع یه راه حل خیلی اشتباهه، من کلا چندین ساله درگیر رژیمو ورزش و این حرفام، اول باید بدونم چند کیلو هستی چند سالته و قدت چند سانته ولی در کل بهترین راه فقط رژیم غذایی در کنار ورزشه، روزی ۵ وعده غذا ۳ وعده اصلی و دو تا میان وعده شامل میوه،، مصرف برنج و نان رو باید کمتر کنی کلا باید کم غذا بخوری مثلا اگه یه نون لواش رو با سه تا کتلت میخوردی نصف نون رو با یکی و نصفی کتلت بخوری،   یا اگه دو کفگیر برنج میخوردی الان یه کفگیر بخوری و به همین روند ادامه بدی تا در عرض چند ماه با توجه به میزان اضافه وزنت کاهش وزن داشته باشی.

ورزش های هوازی و تغذیه مناسب تاپیک های منم مطالعه کن

من12 کیلو کم کردم الان صورتم خیلی لاغر شده این کاهش وزن هم با رژیم بوده هم ورزش

حالا10 کیلو دیگه هم اضافه دارم میخام دیگه صورتم لاغرتر نشه

اگه فقط با ورزش کم کنم بازم رو صورتم اثر میذاره یا نه؟

سوال دیگه اینکه بین بدنسازی و پیلاتس و ورزشای هوازی مثل دو و دوچرخه و پیاده روی و حلقه کدوم سریعتر رو سایز اثر میزارن؟

ممنون میشم جواب بدین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من12 کیلو کم کردم الان صورتم خیلی لاغر شده این کاهش وزن هم با رژیم بوده هم ورزش حالا10 کیلو دیگه هم ...

عزیزم بیشتر سعی کن تو رژیم غذاییت از سبزیجات و مغزیجات مثل گردو،بادوم اشکی استفاده کنی.آبرسانی صورتت خیلی کم بوده که باعث لاغری صورتت شده.رژیم غذایی باید متعادل باشه،آب زیاد باید بخوری.راجع به سوال دوم اینکه باید ببینی کدوم از ورزشها کالری بیشتری میسوزونه که تو اینا از همه بیشترش دو و دوچرخه سواریه،اگه توانایی دویدن رو داری که حتما امتحانش کن.حلقه هم اگه کمر درد و زانو درد نداری روزی فقط ده دقیقه بزن.

عزیزم بیشتر سعی کن تو رژیم غذاییت از سبزیجات و مغزیجات مثل گردو،بادوم اشکی استفاده کنی.آبرسانی صورتت ...

ممنون مهربون

من پلی کیست بودم خیلی سخت وزن کم میگردم اما بادوره های سالم  خوری بدون گرسنگی وورزش درمنزل ی خانم 5 ماهه 30 کیلو کم کردم چندماهه خداروشکر چندماهه ثابتم اگر کسی با رژیم خودسرانه  وقرص ودمنوش نتیجه نگرفته عوارضش به کنار دوره های ایشون عالیه بنظرم گرسنگی خیلی کم میشه 

ایدی تل کرامشون f-ttttt33@اسمشون فاطیما بود

بهترین راه واسه لاغر شدن پیاده رویی و ی رژیم درس حسابی هستش که هم رژیم اسونی باشه که خسه نشی هم اصولی باشه رژیمش 

من توی ی دوره 3ماهه 8 کیلو کاهش وزن داشتم سایزم هم از 42 رسیده به 40 توی 3ماه خیلی راضیم از دکترم