2777
2789

آیا فردی فقط با پوشیدن رودش سفید پزشکی میتونه سونو غربالگری ( بسیار با اهمیته ) انجام بده ؟؟

در صورت مواجه با این افراد در مراکز سونوگرافی به کجا شکایت کنیم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود من در موسسه رستاک ،اینو تجربه کردم و الان کمک میخوام 

با پرداخت هزینه بیشتر از مراکز مشابه دیگه ، خانمی بدون مهر پزشکی بیشاز ۴۵ دقیقه نی نی منو سونو کرد ‌چند ثانیه اقای دکتری سونو کرد و فقط ایشون مهر ‌امضا کرد !! وقتی اسم ونظام اون خانم پرسیدم تا الان هنوز جواب منو ندادند!! بگید به کجا مراجعه کنم تا ببینم این خانم چه مدرکی داره ؟

هم به نظام پزشکی وهم به بازرسی دانشگاه علوم پزشکی ایران ‌پزشک قانونی هم مراجعه کردم 

ولی جواب دادند که این خانم های روووش سفید فقط وفقط خانم حامله را اماده جهت سونو میکنند نه خانم را خودشان سونو میکنند !!! 

من هرچه گفتم خودم را این خانم ۴۵ دقیقه سونو کرده ‌چند ضربه به شکمم زده و فقط چند ثانیه اقای دکتر سونو کرده !! 

من فکر میکنم چند خان حامله باهم بریم ، این مراکز ما را درک میکنند 

نه اصلا  البته خودتونم باید قبلش پیگیر و حساس باشید و هر مرکزی نرید

من قبلش در نی نی سایت ، این مرکز را پیدا کردم و خانم حامله ها کلی تعریف کرده بودند ( فکر کرده بودند خانم روپوش سفید ، متخصص سونو هستش ) و منو هم به اشتباه انداختند الان نگرانم