بيتا___پي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 981 عنوان دعاي توسل 187 بازدید | 37 پست بچه ها شب جمعه است بيايد امشب همه باهم براي حاجت دل همديگه دعاي توسل بخونيم ميگن وقتي با هم دعا كنيم دعا زودتر مستجاب ميشه بيايد يكي يكي حاجتتاتون و بگيد تا دعا رو براي حاجت روايي همديگه بخونيم ❤️❤️❤️ يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣) 1398/07/25 | 22:42 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روناک4766 عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 2218 من میخونم برا حاجت روایی همتونمنم دعا کنید کارم جور شه زندگیم به مو رسیده دعا کنید پاره نشه
tahamir عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 5390 ی ازدواج خوب و موفق ی همسر خوب خدا نصیبم بکنهانشالله همه حاجتروا بشن من الان میخونم
بيتا___پي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 981 ی ازدواج خوب و موفق ی همسر خوب خدا نصیبم بکنه انشالله همه حاجتروا بشن من الان میخونم ايشالا عزيزم يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣)
بيتا___پي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 981 من میخونم برا حاجت روایی همتون منم دعا کنید کارم جور شه زندگیم به مو رسیده دعا کنید پاره نشه ايشالا كه خداي بزرگ دستت و ميگيره يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣)
روناک4766 عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 2218 ی ازدواج خوب و موفق ی همسر خوب خدا نصیبم بکنه انشالله همه حاجتروا بشن من الان میخونم انگار فقط من و تو استارتریمعیبی نداره همدیگه رو دعا میکنیم😍
tahamir عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 5390 انگار فقط من و تو استارتریم عیبی نداره همدیگه رو دعا میکنیم😍 😂😂😂😂😂😂فک کردم میگن هرکس بخونه برا حاجتروایی همه و همه حاجتشون بگن
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5742 منم الان میخونم به امید خدا که حاجت روا بشین منم حاجت بگیرم یه ازدواج خوب داشته باشم اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
faroni عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 3136 حاجت دلمو بده امام حسین با این همه وصله روی بالم هنوزم بلند پروازم🙃🙂
حق_طلب عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1005 تروخدا دعا کنید خواهر منم جدا نشه سرشون به سنگ بخوره محبتشون بیشتر شه برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
faroni عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 3136 منم الان میخونم به امید خدا که حاجت روا بشین منم حاجت بگیرم یه ازدواج خوب داشته باشم الهی امین با این همه وصله روی بالم هنوزم بلند پروازم🙃🙂
بيتا___پي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 981 منم الان میخونم به امید خدا که حاجت روا بشین منم حاجت بگیرم یه ازدواج خوب داشته باشم الهي آمين عزيزم سلامت باشي يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣)
همشخوبم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3243 حاجت من کار شوهرمه که رونق بگیره خدا دعای همه رو حاجت روا کنه خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
بيتا___پي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 981 تروخدا دعا کنید خواهر منم جدا نشه سرشون به سنگ بخوره محبتشون بیشتر شه ايشالا كه هرچي خير و مصلحتشونه همون بشه يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣)
بيتا___پي مدیر استارتر عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 981 حاجت من کار شوهرمه که رونق بگیره خدا دعای همه رو حاجت روا کنه الهي آمين عزيزم يا حبيب من لا حبيب له❤️لا تخف و لا تحزن انا منجوك:نترس و غمگين نباش ما نجاتت مي دهيم (عنكبوت٣٣)