2777
2789
عنوان

نگرانم ..

156 بازدید | 21 پست

کی مثل من عفونت ادرارش خوب بشو نبوده یا نیست ،دو سه ماهه هی آنتی بیوتیک های قوی تر و قوی تر خوردم این آخری را تا دو هفته میخورم ،بعد از قطع کردنش ،تا یه هفته ای تقریبا خوب بودم ،دوباره شروع شده ،موندم چه کار کنم .از خوردن آنتی بیوتیک خسته شدم ،نمیدونم دلیلش چیه واقعا

خواستم دو ماه دیگه اقدام کنم که باعث نگرانیمه 

عفونتی که خوب بشو نیست میترسم ،بچه هم ندارم اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عنبرنسا اصل بگیر بنداز تو اسپند دود کن روشن کن ی دامن  بپوش دود بده وسط پاهات هفته ای سه چ ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت اما دو هفته پشت هم عنبر نسارا دادم اما بازم فایده نکرد

مشکلت باید دلیلش جای دیگه ای باشه، من جات باشم میرم طب سنتی، اونا کل بدنو با هم در نظر میگیرن نه جزء ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم ،طب سنتی خوب توی کرج سراغ ندارم 

البته من دارو گیاهیم دو ماه مصرف کردم مرتب 

اما اونم تاثیر نکرد

اما منظورتو میفهمم.

عزیزم ممنونم از راهنماییت اما دو هفته پشت هم عنبر نسارا دادم اما بازم فایده نکرد

قربونت ب خاطر این عنبر نسا رومعرفی کردم چون خودم ازش نتیجه ی عالی دیدم اما دیگه نمیدونم گلم

البته مگه عنبر نسارا واسه عفونت واژن نیست؟؟

کلا برا عفونت استفاده میکنن حتی عفونت سینه مثل قلیون میکشن... یا داخل سیگار رو خالی میکنن میندازن توش میکشن.. البته باید اصل گیرت بیاد عطاریا معمولا اصلشوندارن. 

قربونت ب خاطر این عنبر نسا رومعرفی کردم چون خودم ازش نتیجه ی عالی دیدم اما دیگه نمیدونم گلم

خوش به حالتون من که دیگه موندم چه کنم

از اون طرف هم دکتر به خاطر کیست که میسازه تخمدانم ،گفته باردار بشم .اما هم عفونت واژن دارم و هم ادرار

دکتر هم زیاد رفتم و دارو مصرف کردم اما فایده نمیده

کلا برا عفونت استفاده میکنن حتی عفونت سینه مثل قلیون میکشن... یا داخل سیگار رو خالی میکنن میندازن تو ...

من همش از عطاری گرفتم اما گفت تضمینی میدم .هر که برده خوب بوده

خوش به حالتون من که دیگه موندم چه کنم از اون طرف هم دکتر به خاطر کیست که میسازه تخمدانم ،گفته باردا ...

مطمئنم چیز خوبی دود ندادی اگ بزی از عشایری روستایی چیزی بگیری بهت میدن.خواهر شوهرمم سه سال عفونت رحم داشت هر چی دوا دکتر کرد خوب نشد با عنبرنسا خوب شد

مطمئنم چیز خوبی دود ندادی اگ بزی از عشایری روستایی چیزی بگیری بهت میدن.خواهر شوهرمم سه سال عفونت رحم ...

آره باید از جای مطمعن از کسی که از روستا بیارن بگیرم چند وقت دود میداد عزیزم ؟؟

آره باید از جای مطمعن از کسی که از روستا بیارن بگیرم چند وقت دود میداد عزیزم ؟؟

دو سه هفته دود داد خوب شد. مادرم سرطان رحم داشت با عنبر نسا متوقفش کرد تا روزی ک عمل کرد 

الکی میگن مال خر نرن برا ماده نیستن

والا نمی‌دونم چی بگم 

توی یه سایت خوندم از الاغ نر عفونت را بدتر می‌کنه چون طبع گرم داره و باعث بدتر شدن عفونت و زخم میشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز