2821
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

333 بازدید | 22 پست

ظهر دشتم کتلت درست میکردم ظهر.

شوهرم دوست داره تو کارهای اشپزی دخالت کنه. منم چیزی میگم . طعم دهنده الیت اضافه کرد. من هیچی نگفتم. بعد یهو برگشت بهم گفت . تو خیلی بی سلیقه ای. غذا رو سر هم بندی میکنی ، یک چیزی میدی ما میخوریم.

خیلی خیلی ناراحت شدم.

چون سر کار میرم ، به خیلی از کارعام نمیرسم.توجمع وجورردنوتمیز کاری خونه کم میذارم. ولی همیشه غذای تازه و حوببراشون درست میکنم. 

فست فودو غذای بیرون نمیدم. غذای مونده هم هیچوقت نمیدم بهشون

مادرشوهرم حتی غذا تو فریزر میذاره ، داغ میکنه میده میخورند.من همیشه غذا تازه درست کردم. غذاهام هم به نظر خودم خوشمزه هست . 

فکر میکردم غذا درست کردن تنها کاری که خوب و کامل انجامش میدم . دلم شکست این جوری گفت. حسکردم کارهایی میکنم براش هیچ ارزشی نداره.

سر کار میرم. با وجد خستکی غذا درست میکنم. در حد توانم تمیز کاری خونه انجا میدم. روزهای تعطیل هم اکثرا میریم خونه مامانش. نیستم که کار کنم.

خلاصه خیلی دلم شکست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید خیلی تایپکردم

میدونستی زن اصلا وظیفه نداره تو خونه کار کنه؟ 

زن حتی میتونه به بچش شیرم نده. 

زن از روی لطف و محبت کارهای منزل رو انجام میده وگرنه تو اسلام اصلا گفته نشده وظیفه زن باشه. 

میگفتی اینارو به کسی بگو که ندیده باشه خونه مامانت که خونه دارم هست چی میخوردین!الانم بهت چیزی نگفتم پررو نشو وگرنه کسی عصاره که هزار جور ماده نگهدارنده رو به کتلت که خودش گوشت داره نمیزنه  

بدم میاد کسی تو اشپزی نظر بده

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

خب شايد هنوز ب دستپخته مامانش عادت داره بهش مزه ميده

طعمه غذا هاتون ب دلش نميشينه

البته ببخشيد اينجوري ميگم قصده توهين ندارم اصلا فقط احتمال دادم چون تو اشپزي ام دخالت ميكنه شايد ميخواد طعمشو عوض كنه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
میدونستی زن اصلا وظیفه نداره تو خونه کار کنه؟  زن حتی میتونه به بچش شیرم نده.  زن از روی ...

همين اسلام هم حق داده به مرد ٤ تا زن بگيره 

كه البته من اصلا قبول ندارم 

زندگى مشترك بايد همه چيش مشترك باشه

مونا بلا قديم هستم ،كاربر سال ٩٤ .