2777
2789
عنوان

نترس

185 بازدید | 19 پست

بچه ها کیا تنهان خونشون؟یا حداقل کسی نیس بچسبن بهش..مثه من..وقتی چیز ترسناک میبینم یا میشنوم دوس دارم برم بچسبم ب یکی چنگش بزنم

حالا چیز ترسناک...دیدی تاحالا یکی شب تو خواب حرف بزنه؟من ی شب تو اتاقم تنها سرم تو گوشی بود همه خوابیده بودن یهو داداشم از تو اتاقش باصدا بلند میگه مامان باز ساکت شد باز گفت بابا باز ساکت شد فک کردم حالش بده کار داره ترسیدم برم تو اتاقش فقط از همونجا گفتم چیه چیشده دیدم دیگ هیچی نگفت...از ترس ر ی د م ب خودم.. تنها کاری ک تونستم بکنم این بود ک چندتا بالش دورو برم گذاشتم ک نترسم.. آرامش عجیبی می گرفتم از بالشت..

شمام اگ تجربه ترسناکی دارین بگین

تجربت ترسناک نبود که 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نگو 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

تو داداشت تو خواب حرف زده انقدر ترسیدی اگه خواهرمنومیدیدی چیکارمیکردی

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

این که چیزی نیست من یه بار تو خونه تنها بودم یکی گ و ز ی د ولی باور کن خودم نبودم هنوزم تو هنگم😐😐😐

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  

ی شب انقد ب ..از ما بهترون فک کردم 

یچیزی مث باد از روم رد شد و چشام سیاهی میرفت سرم داغ شده بود 

رفتم کنار مامانم خوابیدم 

صبحش تعریف کردم گفتن اول از روما رد شده بعد تو 

حسش کرده بودن 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

من یه بار بچه بودم تو اتاق پیش خواهرم خواب بودم 

بیدار شدم ترسیدم اومدم برم تو اتاق مامان اینا اقا وسط راه بودم بابام یه خرو پف هایییییی میکرداااااا 

وسط راه شاشیدم به خودم رفتم سریع چسبیدم به خواهرم😂😂😂

باز ی شب دیگ خونه خالم بودیم روزش فیلم ترسناک خوابگاه دختران و دیدیم با دختر خاله هام...حالا شب شده موقع خواب من عین چی می ترسم خوابم نمی بره دوتا دختر خالم عین خرس خوابیده بودن...چند بار نگا دختر خالم کردم دیدم انگار چشماش بازه و داره میخنده نگام میکنه(هنوز ک هنوزه صحنش جلو چشمم ک مو ب تنم راس میشه)اما خواب بود ولی من صورتشو اونجوری میدیدم

تابستونم بود هوا گرم پتو رو کشیدم رو خودم سرمم بردم زیر پتو تند تند نفس میکشیدم خیس عرق شده بودم تا صب خوابم نبرد تا وقتی ک هوا روشن شد...آشغالا از صبش میگفتن وای ما امشب خوابمون نمیبره از ترس بعد جا اینکه بیدار بمونن با من ک نترسم گرفتن خوابیدن

من که دو هفته پیش با شوهرم رفته بودیم باغ. شب خواب دیدم که خوابم هی جن میاد سرم بی حس میکنه کلا دیگه نمیتونستم کاری کنم و اذیتم میکردم بیدار میشدم باز میچسبیدم به شوهرم شوهرم خواب خوش بود دلم نیومد بیدارش کنم هی میخوابیزم هی باز تو خواب اذیتم میکردن صبح به شوهرم گفتم شب بعدی خودش فهمیده بود ترسیدم چنان گرفته بودم نمیتونستم تکون بخورم😂😂😂

@ailinjoonm     به جان خودم اونا نمیتونن بگ...وزن😂😂😂😂😂 وای خدا نکشتت پوکیدم از خند ...

اخه پس کی بوده باور کن من نبودم  صدا یکم از من فاصله داشت میبینی خواهر جن های مردم براشون پول میبرن جن منم گوزشو اورده بود برام😂😂😂

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  

یه بار شوهر خواهرم یه فیلم از یه ماری رو نشونمون

داد که شاخ داره ویه صدایی از خودش درمیاره

خلاصه شب شد داشتن درباره ی مارها حرف 

میزدن که من تو فکر فرو رفته بودم و دهن باز

بود که یهو زن داداشم بهم گفت بخخخخ

واااای قلبم اومد تو دهنم از ترس🤪

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏