2777
2789
عنوان

کم تحرکی جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست
اینکارم میکنم ولی بعضی وقتا خیییلی کم حسش میکنم بعضی وقتام هیچی    دیروز تا الان دیگه بدت ...

اگر با وجود همه اینها بازم نگرانی به پزشکت بگو برات سونوگرافی پروفایل بیوفیزیکال بنویسه تا خیالت راحت بشه.

البته نگران نباش همین که توی ۱ ساعت ۴ تا ۵ حرکت داشته باشه کافیه.جاش کم شده حرکتاش هم کمتر میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چن روز پیش دکتر رفتم سونوکت گذاشت نرمال بود..امروزم رفتم مرکز بهداشت ماما برام گذاشت

اهان

دیگ چرا نگرانی اخه

بنده خدا جا نداره

ی سوال 

بهداشت پول میگیره هر بار ک میری؟اصلا کلا چجوریه؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
اهان دیگ چرا نگرانی اخه بنده خدا جا نداره ی سوال  بهداشت پول میگیره هر بار ک میری؟اصلا کلا ...

نه عزیزم پول نمیگیرن ..از اولشم خودشون میگن باید بیای پرونده تشکیل بدی پیششون که اسمت توی سیستم باشه .هرازگاهی ام میگن بیاین برای چک فشار و وزن و..

نه عزیزم پول نمیگیرن ..از اولشم خودشون میگن باید بیای پرونده تشکیل بدی پیششون که اسمت توی سیستم باشه ...

عه من الان برم ک ۳۳ هفته هستم،قبول نمیکنن؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
فکر کنم اصرار کنی قبول کنن .چون مجبورن خانومای باردار رو ثبت کنن 

اهان

من اصلا از اول نرفتم

چون فکر میکردم دکتر ک رفتم دیگ نیازی نیست بهداشت هم برم

ولی خب خوبه بهداشت هم بره ادم

برای بچه ک بدنیا میاد میشه اونجا پرونده باز کرد؟میدونی شما؟ک قطره هاشو گرفت و...

اونم گفتن مشکلی نیست عزیزم 

خیالت راحت هیچی نیست پس منم ۳۰ ام زیاد اونجوری که بعضیا می گه پهلومون پاره شد و اینا اصلا حس نمی کنم 😐

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
اهان من اصلا از اول نرفتم چون فکر میکردم دکتر ک رفتم دیگ نیازی نیست بهداشت هم برم ولی خب خوبه بهد ...

منم همین فکر میکردم ولی بهداشت گفتن حتما باید زودتر میومدی اسمت توی سیستم ثبت بشه ..بعد برای بعد از زایمانم اگه مثلا ثبت نباشی قبول نمیکنن پرونده ی بچه ات رو برا واکسنا و کاراش آواره میشی ..حتما برو

منم همین فکر میکردم ولی بهداشت گفتن حتما باید زودتر میومدی اسمت توی سیستم ثبت بشه ..بعد برای بعد از ...

ممنون ک گفتی

حتما میرم یکشنبه

ممنون گلم