2777
2789

با رژیم تو خونه بدون ورزش میشه ولی باید اراده کنی

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کالری شماری

شیرینیجات و تنقلات مطلقا ممنوع 

برنج ۵ قاشق غذاخوری دو روز در میون

روزی ۳ فنجان چای سبز 

خوردن ۸ لیوان آب در روز 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

نه شامم بخور ولی سبک و بعد ساعت ۸ دیگه هیچی نخور 

من اینجوری تو دو ماه ۱۰ کیلو کم کردم البته من سخت گرفتم چون عجله داشتم مثلا ۷۰۰ کالری روزانه میگرفتم ولی با همین روشم اگه مشکل تیروئید یا چیزه دیگه نباشه و درست رعایت کنی حداقل ماهی ۲ کیلو رو کم میکنی

چقدر کالری بخورم؟

برنامه های مختلف توی برنامه بازار هست.نصب کن.من برای چاقی برنامه بشقاب داشتم.خودش برات حساب میکنه.سعی کن اهسته اهسته بری جلو که آسیب نبینی

+لایک؟ _نه       +صلوات؟ _آره آره🙂
نه شامم بخور ولی سبک و بعد ساعت ۸ دیگه هیچی نخور  من اینجوری تو دو ماه ۱۰ کیلو کم کردم البته م ...

منم با این روش پیش برم کم میشه؟شماورزشم میکردی؟؟؟مثلاصبخان و ناهار چقدر میخوردی؟؟؟؟؟؟؟؟

منم با این روش پیش برم کم میشه؟شماورزشم میکردی؟؟؟مثلاصبخان و ناهار چقدر میخوردی؟؟؟؟؟؟؟؟

اره میگم اگه مشکل زمینه ای نداشته باشی متابولیسم بدنت بالا میره و لاغرمیشی .. من صبحانه قد دوتا کف دست نون و پنیر و چای با خرما میخورم ساعتای ۱۲ یه لیوان چای سبز میخورم ساعت ۲نهار میخوردم هرچی بود فقط کالری شماری میکردم برا نهار بیشتر از ۳۰۰ تا نمیخوردم قبل نهار تو تا لیوان آب میخوردم که اشتهام کنترل شه دوباره عصرونه یه لیوان چای سبز میخوردم ساعت ۷ شام میخوردم ولی شام سبک برای شام برنج و نون نخور باز قبل شام دو لیوان آب میخوردم ساعت ده شبم باز یه لیوان چای سبز بین اینا گرسنه شدی میوه های کم کالری بخور مثه خیار گوجه کاهو سیب که عالیه شکلات تلخ درصد بالا در حد روزی یکی خرمام برای اینکه فشارت نیفته روزی ۳ تارو حتما بخور

چیزی که مهمه کالری شماریه 

شام سبک 

حذف شیرینی شکلات

محدود کردن برنج و نان سفید

چای سبز و ۸ لیوان آب 

اره میگم اگه مشکل زمینه ای نداشته باشی متابولیسم بدنت بالا میره و لاغرمیشی .. من صبحانه قد دوتا کف د ...

قربونت برم. چه عالی.نه من مشکل تیروئید ندارم خدارو شکر🙏🙏🙏💋💋💋💋💋اینجوری عزیزم پیش برم پس یه ماهه منم لاغر میشم؟؟؟ببخشید ورزشت چی بود؟

قربونت برم. چه عالی.نه من مشکل تیروئید ندارم خدارو شکر🙏🙏🙏💋💋💋💋💋اینجوری عزیزم پیش برم پس یه ما ...

خواهش میکنم عزیزم اره حتماااااا لاغر میشی شک نکن 

من چون بچه کوچیک داشتم نمیتونستم بیرون پیاده روی برم یا باشگاه برم ورزشم در حد حلقه زدن و چندتا ورزش آب کردن شکم و پهلو بود 

خواهش میکنم عزیزم اره حتماااااا لاغر میشی شک نکن  من چون بچه کوچیک داشتم نمیتونستم بیرون پیاده ...

خدا بچتونو حفظ کنه💋💋💋❤❤❤🙏🙏🙏🙏انشالله منم با این روش پیش میرم.ببینم چی میشه