2777
2789
عنوان

چگونه خوش تیپ و شیک باشیم 2

| مشاهده متن کامل بحث + 1204070 بازدید | 19868 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاتون خالی دوستان

یکی از مشتریای شرکتمون تولیدکننده لباس زیره (لین) از صبح با همکارام کشتیمشون زنگ زدیم یه سری برامون کاتالوگ فرستاد بعد لیست قیمت گرفتیم حالا هر کدوم داریم چند تا انتخاب می کنیم که بگیم برامون بیاره قیمتاش خوبه سو.تین ها از 9 به بالا و شو.رت ها از 1500 به بالا :) مدل راحتیه اما جنساش خوبه من خودم قبلا ازش خریده بودم خوب بود!
در میان مردمی که می دوند برای زنده ماندن، تو آرام قدم بردار برای زندگی کردن...
شوشو لی سلام عزیزم... کدومی تو فیس بوک؟!؟؟!
مرسی از عکسات ... منم دستمال گردن رو می پسندم مخصوصا تاپ مشکی با دستمال گردن قرمز :))))
قربونت برم عزیزم به اینجا هم خوش اومدی (از طرف صابخونه : پرنسس -با اجازه)

قرمز به همه می یاد عزیزم!!! به سبزه ها که خیلی می یاد ببین هندی ها چقدر از قرمز استفاده می کنن همشونم رنگ پوستشون تیره است! :*

رومینـــــــا بوووسسس
سها جون منم خیلی خوشحال شدم صدای قشنگتو شنیدم عزیزم , بووووووس به روی ماهت.....

بچه ها منم امروز کارگر داشتم پدرمو در آورد همش پیشش بودم , یه آقائی بود با موهای بلند که دم اسبی بسته بودش همش به جای کار کردن زلفاشو برام اینور و اونور مینداخت بلا نگرفته :)))

حتما"Romina جون،سلامت رو میرسونم:*
مهرنوش جونم مرسییییی،آره کتاب شمارهء دوممون هم به سلامتی داره تموم میشه:)) به زودی شمارهء 3 رو مینویسیم البته هممون با هم :):* عزیزم هر کی میاد به تاپیکمون خوش آمدگویی دریافت میکنه حالا یا از طرف من یا شما یا بقیه،اجازهء منم دست شماست مهرنوش عزیزم..
سها جون منظورت رو میفهمم،آدم دور و برم زیاده همشونم آدم های خوب و با موقعیت(من کلا" شانسم تو این چیز ها خوبه به قول دوستام)اما عزیزم هیچ کس نمیتونه درکم کنه،امیدوارم هیچ وقت هم کسی درکم نکنه چون آدمی متوجه میشه من چی میگم که سرش اومده،قلب آدم یه بار که لرزید برای یه عشق کامل دوباره نمیلرزه در ضمن عشق من خیلی کامل بود از هر لحاظ!من الان تبدیل شدم به یه دختر پر توقع و لوس که عین یه بچه هر کی هر چی بهم میگه گریه ام میگیره،خلاصه اوضاع خوبی نیست عزیزم،اگر منظورت ازدواج هست شاید یه انتخاب منطقی بکنم اما اون لحظه های شیرین رومانتیک و خالص عاشقانه با یه عشق نوجوانی که تا اواخر دههء سوم زندگی برای من بود دیگه تکرار نمیشه،نه اینکه فکر کنی گارد میگیرم،بلکه به این موضوع ایمان دارم و بهش رسیدم سها جون،در حال هر این اوضاع منه باید باهاش کنار بیام..اینارو اینجا میگم چون میدونم هم خودت خیلی عاقل و باحساس و دانایی هم دوستای خوبم،امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم..
مرسی مامانمهرداد جون،به تو و خانوادهء عزیزت هم خوش بگذره عزیزم:*
شوشولی جون به تاپیک ما خوش آمدی:*
سارینا از دستت مردم از خنده:)))))) زلفاش و برات اینور اونور مینداخت؟!!!:))

بچه ها من شاید این چند روزی که سفرم نتونم بهتون سر بزنم،شایدم بتونم اما در اولین فرصت میام،موچ به روی ماه همتون :***
مراقب خودتون باشید تا بیام....دوستتون دارم دوستای خوبم،موچچچچچچچچچچچچچ..
نازی جان چرا نیست گلم حتما که نباید همه جا پیدا باشه همین مزون که من رفتم خرید یک لباس خواب های نازی تاپ و شلوارک تا پایین و بالای زانو داشت ماه یکی دو تا خوشگل جیگری هم به خرید برای موقع لزوم !!!!هههههههههههههه به همین سادگی

سارینااااا خدا نکشاتت دختر کلی خندیدم !!!!!

مهرنوش جون مبارک باشه بخر گلم ,بچه ها تو این مدل های ارزون تا دلتون بخواهد ،سکسی پیدا mi کنید که تو برند های معروف نیست

شوشولی جان خوشآمدید من هم دستمال گردن خیلییییییییییی دوست دارم ،چه اسم باحالی داری یعنی چی ؟

پرنسس گلم ،،،،،اینقدر خودت را اذیت نکن ,حالا که نمیتونی از این احساس ها دور بمونی پس بهتر در یک شرایط خوب انتخاب منطقی کنی برای ازدواج ،،،،،،،روزی بود من هم مثل تو فکر میکردم بعد از ان اتفاق تلخ تو زندگیم ولی همسرم یادم داد دوباره میشه عاشق شد ،شاید نه به شدت گذشته ولی میشه از دوست داشتن به عشق رسید ،میشه پرنسس جان فقط کافیه کمی کمی،،،،،دریچه های قلبت را باز کنی نه برای هر کسی که ارزش نداره ولی میشه کسی پیدا بشه تا بفهمه ،،،،،،

سعی کن از سفرت نهایت استفاده را ببری و خوش باشی بقیه چیز ها را هم به همون انرژی بسپر که اگه قرار باشه کسی بیاد ،آسمون و زمین همه کهکشان ها دست به دست هم میدن تا بیاد و بشه ،حالا چه دوست داشته باشی چه نه !ان وقت هست که دیگه هیچ راهه گریزی نیست ،سرنوشت جدید آغاز میشه ،امید وارم بهترین ها برات پیش بیاد , چون لایق بهترین ها هستی عزیزم ،،،،خدا پشت و پناهت

باران جون الان سوالات را دیدم اره منظورم از همین هاست ،ولی این make up هم برای مصرف روزانه بد نیست
سلام شوشولی جون ، خوش اومدی عزیزم ... منم شدیدا اهل دستمال گردنم ، اتفاقا تو همین حراج بنتون هن یدونه عالی پیدا کردم : دی. من از شال گردن هم بسییییییار استفاده می کنم !!

پرنسس جون من خیلی در جریان نیستم که چه شرایطی داری ولی از ته قلبم برات بهترینارو آرزو دارم چون لایق بهترینی عزیزم !

میشه سها جونم شماره و مدل رژگونه makeup factory رو هر وقت تونستی بهم بدی لطفا ؟! مرسی هانی

در مورد لباس خواب اسپرت بچه ها من خیلی تاپ و شلوارک های خوبی تو حراجای بنتون خریدم ، هم خیلی خوشگلن و هم تو حراج قیمتشون عالی می شه ! دوستایی هم که گذرشون به ترکیه می خوره حتما به فروشگاه اوشو سر بزنین ، جز برندای لباس زیریه که هم مدل های خاص س ک س ی توش زیاده و هم اسپرت مثه تاپ و شلوارک و تاپ و شلوار ، جنسش عالیه ، قیمتاش هم خیلی خوبه ...�