2777
2789
عنوان

هنرپيشه محبوب..

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 49 پست
😐در ايييين حدددد هيششكييي ولي عااااشق الناز شاكردوست و شيطنتي ام ك تو صورتشه😁😁😁

من ديوانه محمدرضا فروتن هستم دلم نمياد يه انگشر بزنم بهش و عاشق اينم كه فقط اين موجود رو نگاه كنم

بله اولين باره در زندگيم به سمصي اين كس مقدس رو دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ديوانه محمدرضا فروتن هستم دلم نمياد يه انگشر بزنم بهش و عاشق اينم كه فقط اين موجود رو نگاه كنم ب ...

😁😁😁😁😁ادیت کن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
اينجوري كه تو فروتنو دوس داري ، من شوهرمم دوس ندارم چه برسه به يه هنرپيشه 😐

مشخصه كه منم شوهرمو اينطوري دوست ندارم 

يه حس عجيبي بهش دارم كاش ميشد ساعتها نگاهش كنم فقط

😂😂😂😂

خارج از شوخی مهران مدیری خیلییی زیاد قابل احترامه و شهاب حسینی والناز شاکردوست...

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
من ديوانه محمدرضا فروتن هستم دلم نمياد يه انگشر بزنم بهش و عاشق اينم كه فقط اين موجود رو نگاه كنم ب ...

بسکه دوستش داری کلا داری غلط غولوط مینویسی و میری😂😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

منم جوونیام دوسش داشتم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
صمد😐

آخی با نمکه با اون انگشتش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
آخی با نمکه با اون انگشتش

🤗

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا