2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیبت نمیکنیم ک صفته

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

دو سه بار محل رو ترک کنی و دو سه بار هم تذکر بدی. 

یاد میگیرن جلوی تو غیبت نکنن

من تازه دارم این کارو میکنم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
مجبورم نیستی بمونیا

گاهی اوقات آدم مجبوره گوش کنه، مثلا مامان من پشت تلفن غیبت می کنه من واقعا نمی دونم چیکار کنم فقط می گم هوم، یا بتونم حرفو عوض کنم که اونم همیشه نمی شه

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق

[QUOTE=108712612]گاهی اوقات آدم مجبوره گوش کنه، مثلا مامان من پشت تلفن غیبت می کنه من واقعا نمی دونم چیکار کنم فقط می ...[/

با مامانت رودروایسی نداری که

بگو مامان ول کن با حرف زدن فقط اعصاب خودت رو به هم میریزی

مجبورم نیستی بمونیا

اتفاقا چون مامانمه نمی تونم چیزی بهش بگم، مامانا زود دلشون میشکنه، به بقیه رک می گم ولش کن غیبت نکنیم. مامانم از دست یه دامادمون ناراحته همیشه پشت تلفن راجع بهش حرف می زنه با اینکه من هیچ جوابی نمیدم ولی ادامه میده

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
اتفاقا چون مامانمه نمی تونم چیزی بهش بگم، مامانا زود دلشون میشکنه، به بقیه رک می گم ولش کن غیبت نکنی ...

میدونم عزیزم ولی میتونی با مهربونی ازش بخوای

منم مامانم بعضی وقتا صحبت میکنه همینجوری میگم بهش بعد خودش میگه راست میگی فقط خودمو عصبی میکنم.

کیا اصلا غیبت نمیکنن

من خیلی حواسم هست. یه وقتایی از دستم در میره و بعد متوجه می شم که حرفم غیبت بود. ولی متاسفانه زیاد میشنوم