2789
عنوان

خونریزی

7013 بازدید | 27 پست

ببخشید بچه ها روم به دیوار یه دوست صمیمی دارم اینقدر مشکل داره با شوهرش، هروقت عصبیه خ و د ا ر ض ا ی ی میکنه تو عقدم هست دختره، میگه که چند روز پیش روز پنجم پریودیش اینکارو کرده با بالشت فقط بالا پایین کرده خودشو خونریزی  پیدا کرده و زیر دلش درد گرفته الانم گریه که من پردم حتما پاره شده، کسی اطلاعاتی چیزی نداره بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه گلم پردش پاره نمیشه چون تازه پریودیش گذشته خو روز پنجم به خاطره انقباض رحم دچاز خونریزی شده دلیلش ارگاسمه بگو نگران نباشه طبیعیه پزده یه بند انگشت داخل واژنه به این راحتیا پاره نمیشه مگه اینکه سیخی پیچ گوشتی انگستی چیزی کنه توش یا با فشار اب باشه 

میگم که پریود بودی فشار اومده بهت اینجوری شدی میگه نه خونش شفاف بود و فلان گفتم من که جواب قطعی نمدو ...

حرفت درسته گلم ولی بگو نگران نباشه واسه ارامش خاطزو اطمینان بگو بهش دوتایی برین پیش ماما معاینه کنه 

حالا هنوز دکتر نرفته، منم گفتم فک نکنم نیازی باشه بری، دلم براش میسوزه اینقدر فشار روحی داره اینکار و میکنه دست خودش نیست بعدم بدتر از قبل، گیر یه بلانسبت خر افتاده راه پس و پیش نداره