2777
2789
عنوان

اتمام یا ادامه

225 بازدید | 18 پست

بعد شکست درسی سختی که خوردم ،تصمیم گرفتم واسه جبران کمبودام تو رابطه  با یه پسر باشم ،حالا احساس میکنم بام سرده ،میخام قطع کنم رابطمونو،چه طور این کارو کنم ؟میگه درسش تموم شد کار میکنه خونه زندگی خوبی میسازه ولی نمیتونم صبر کنم ،چی بش بگم ؟من از طرفی واقعا به پول احتیاج دارم ،خواستگارامم پولدار ولی سن بالان ،گیج شدمه ،هر جوری شده نامزد میکنم طرفو میشناسم بعد عقد میکنم ،سنتمونو نمیشکنم فقط طولش میدم تا طرفو بشناسم ولی خسته شدمه نمیدونم بگم به مامانم اینا این رشته رو نمیخام ،نمیدونم هدفم از زندگی چیه ،به نظرم دوستام همه از من خوشبخت ترن ومن توسری میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بگو ب من ترکی اره؟

بعدم وقتی دوسش نداری ولش کن

دنبال پول و این چیزا هم نباش

وفتی و عاشق شدی و معقول بود ازدواج کن

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕
خودمم دوست دارم

20؟نمیدونم ب نظر من اول مینشستم خوب و حسابی درس میخوندم رشته مورد علاقم قبول میشدم بعدش دنبال کار و در اخر ازدواج البته اگه تو این حین مردی اومد تو زندگیم ک دویش داشته باشم و بدونم در کنارش احساس ارامش خواهم داشت ازدواجم میکردم ولی بخاطر پول یا هر چیز دیگری جز تفاهم و عشق و ارامش ازدواج نمیگردم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
من ترک نیستم شوشتری هستم

اخه ترکا بعصا اینجوری چت میکنن

میدونستمه دوست دارمه

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕
کاش ترک ترکیه بودم😢

منم خیلی میدوستم

دارم یاد میگیرم

20؟نمیدونم ب نظر من اول مینشستم خوب و حسابی درس میخوندم رشته مورد علاقم قبول میشدم بعدش دنبال کار و ...

عزیزم من متولد ۷۹ هستم حالا چند سالمه؟خودم نمیدونم ۱۹ هستم یا ۲۰؟راستش من تمام مراحلی که گفتینو طی کردم یه سال پشت کنکور بودم ،۲ بار کنکور دادم ،نذاشتن برم چیزی که میخاستم مامانم،اون رشته ای که میخاستم حتی دبیریم هر چی تلاش کردم نشد،الانم دانشجوومو کارم آمادست 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792