بعد شکست درسی سختی که خوردم ،تصمیم گرفتم واسه جبران کمبودام تو رابطه با یه پسر باشم ،حالا احساس میکنم بام سرده ،میخام قطع کنم رابطمونو،چه طور این کارو کنم ؟میگه درسش تموم شد کار میکنه خونه زندگی خوبی میسازه ولی نمیتونم صبر کنم ،چی بش بگم ؟من از طرفی واقعا به پول احتیاج دارم ،خواستگارامم پولدار ولی سن بالان ،گیج شدمه ،هر جوری شده نامزد میکنم طرفو میشناسم بعد عقد میکنم ،سنتمونو نمیشکنم فقط طولش میدم تا طرفو بشناسم ولی خسته شدمه نمیدونم بگم به مامانم اینا این رشته رو نمیخام ،نمیدونم هدفم از زندگی چیه ،به نظرم دوستام همه از من خوشبخت ترن ومن توسری میخورم
اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》 ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕
20؟نمیدونم ب نظر من اول مینشستم خوب و حسابی درس میخوندم رشته مورد علاقم قبول میشدم بعدش دنبال کار و در اخر ازدواج البته اگه تو این حین مردی اومد تو زندگیم ک دویش داشته باشم و بدونم در کنارش احساس ارامش خواهم داشت ازدواجم میکردم ولی بخاطر پول یا هر چیز دیگری جز تفاهم و عشق و ارامش ازدواج نمیگردم
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》 ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕
20؟نمیدونم ب نظر من اول مینشستم خوب و حسابی درس میخوندم رشته مورد علاقم قبول میشدم بعدش دنبال کار و ...
عزیزم من متولد ۷۹ هستم حالا چند سالمه؟خودم نمیدونم ۱۹ هستم یا ۲۰؟راستش من تمام مراحلی که گفتینو طی کردم یه سال پشت کنکور بودم ،۲ بار کنکور دادم ،نذاشتن برم چیزی که میخاستم مامانم،اون رشته ای که میخاستم حتی دبیریم هر چی تلاش کردم نشد،الانم دانشجوومو کارم آمادست