2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم😔

316 بازدید | 6 پست

بچه ها من ۲۰ سالمه 

ب نظر خودم شوهرم تعادل روانی نداره دست ب زن داره و بد دهنه  ازاین طرف عصبی میشه فحش میده بعد میبینه ناراحتم کرده میاد سمتم و معذرت خواهی میکنه  متنفرم کرده بهش میگم منو اذیت میکنی با این کارا و حرفات حتی قبول نداره 

من خیلیییییی دختر صبووور و بی زبونی بودم  نمیتونسم تو دعوا ها و گیرای شوهرم جوابشو بدم و سکوت میکردم تو خودم میریختم ولی ی چند ماهیه خودم افسردگیمو حس میکنم ب خصوص یک عمل همراه با بیهوشی هم داشتم برج ۴ 

هیچکی درکم نمیکنه حتی فکر خودکشی میاد تو ذهنم چون طلاقم نمیده چرا که عاشقمه و دوستم داره ولی قبول نداره منو اذیت کردهک متنفر شدم ازش میگه مگه من چیکارت کردم دارم از این حرفش انقدر حرصم میگیره ک با پرویی تمام میگه دارم دیوونه میشم ب خدا شب و روزم گریه شده حتی همین الان😭😭😭😭 

خانواده ام برا طلاق پشت منن ولی ولم نمیکنه دلمم براش میسوزه چون خانواده ای پشتش نداره

❤أَلاَ بِذِکْرِاللّهِ تطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ❤

چوب دلسوزیتو داری میخوری

یه بار دل بزن ب دریا وسایلاتو جمع کن برو پیش خانوادت و ازش تعهد بگیر که هروقت آوم شد برمیگردی . ب اینجور مردا باید یه گوشمالی درستو حسابی داد

💙 به جـای پـاک کردن اشـک‌هـات،آدمهـایی که بـاعث گـریـه‌ات میشنو پـاک کـن..💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌ما که داریم جدا میشیم  مثل تو بودیم. ناراحتم که چرا هر ماه تا دوسال پیش ماور نرفتیم اون ...

اینم خسیسه تو این موارد زورش میاد پول ب این چیزا بده ب خدا موندم 

اینم خسیسه تو این موارد زورش میاد پول ب این چیزا بده ب خدا موندم 

پشیمونم‌حتی چرا خودم ندادم.

چون دوستت داره الان و کلش داغه عشقته،با زبون که تو کلش میره وارد شو شدنیه حتی یک درمیون تو بده.

اما کلش از عشق بیوفته (میدونی که دوره داره)دیگه به صراطی مستقیم نیست .

اینا تعادل ندارن 

فقط داغی عشق حرکتشون میده 

اگر نه 

هیچی 

پشیمونم‌حتی چرا خودم ندادم. چون دوستت داره الان و کلش داغه عشقته،با زبون که تو کلش میره وارد شو شدن ...

همین الان یک فکرا و حرفای شیطانی و از سر لجبازی میزنه ک میگه اگه دوست نداشتم میکردم ک اصلا ادم میگه این چه ذاتیه ک این داااره