خورشت مرغ ترش در سرآشپز پاپیون
https://sarashpazpapion.com/recipe/5ed55a1fec14818d1ac2181dc92a2beb
مواد لازم برای۴ نفر
مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ریز رنده شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
رب انار 1.5 قاشق غذا خوری
آلو خورشتی برای هر نفر ۱ عدد
گردو رنده شده ۱ پیاله کوچک
نمک و فلفل و روغن و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا تکه های مرغ را به همراه مقداری آب که درون آن نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه ریخته شده است، میگذاریم تا بپزد.
۲- بعد از دو ساعت که مرغ کاملا پخت، پیاز ریز رنده شده را با مقداری روغن سرخ کرده و به آن گردوی رنده شده و رب انار را اضافه کرده و تفت میدهیم.
۳- سپس رب گوجه فرنگی و آلوهای شسته شده را اضافه کرده و تفت میدهیم.
۴- حال این مواد را به مرغ پخته شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
شعله را ملایم کرده و میگذاریم غذا جا بیفتد.
سایر نکات
مقدار گردو را میتوان بنابر سلیقه بیشتر کرد.
در مدت زمان کمتری هم این خورشت میپزد.اما هرچه زمان بیشتر باشد، خورشت بهتر جا میفتد.
این خورشت با پلو سرو میشود.
در آخر نباید این خورشت خیلی آب داشته باشد.
تقریبا شبیه فسنجان میباشد.
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :
https://sarashpazpapion.com