2777
2789
عنوان

غربال دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 73 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم یه دختر یه پسر...قدامی دیرتر احساس شد یا فرقی نمیکنه؟

سلامت باشن😍چرا یکیشو کمتر و دیرتر احساس کردم

شما جفت بچه ها یکییه یا جداس؟؟

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
دوستای گلم ک دوقلو باردارید میشه یکم از وضعیتتون بگید؟من پاهام ضعف میکنه مثل وقتایی ک پریود میشدم... ...

اره من دیشب پهلو ب پهلو شدم دلم بدجور درد گرفت و ول کرد😥از لگن درد ک دیگه نگم😭ن میتونم راه برم ن بشیم،دسشویی رفتنم ک دیگه عذابه

شما سرکلاژ شدی؟

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
همچنین نی نی های شما عزیزم...عزیزم سرویکست تو ان تی چند بود؟سرکلاژ نکردی؟

۳۶ بود ن سرکلاژ نکرد،انومالی هم همون ۳۶ موند،کلا استراحتم،خیلی میترسم اخه،بخاطر همین تا میتونم کار نمیکنم فقط استراحت

منم ی استخوان لگنم انگار قلنج کرده...بله سرکلاژ شدم

خوشبحالت،کاش منم سرکلاژ میکردم،خیالم راحتتر بود

طول سرویکست چند بود ان تی ؟

جداس

از هرکی شنیدم جفتشون جداس دختر و پسرن،پس چطور من جفت پسرن🤔احساس میکنم اشتباه کرده انومالی🙄دوستداشتم دختر و پسر میبودن

من زیاد حس نمیکنم 😥نگرانم 

الان چندهفته ای ؟؟نگران نباش دکترم گفت تا ۲۲ هفته خیلی حس نمیکنی

خوشبحالت،کاش منم سرکلاژ میکردم،خیالم راحتتر بود طول سرویکست چند بود ان تی ؟

والا من قبل سرکلاژ راحت تر بودم...همین ک عمل تموم شد گفتن دیگه تا آخر استراحت مطلق ...البته متاستفانه من نمیتونم کسی کمکم نیست...دیگه سپردم ب خدا...سرویکس ۳۴ بود