neloofarabi مدیر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 537 عنوان ارسال سگ | مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 25 پست سلاام خانمااا دوثتم میخواد واسم سگ بفرسته با اتوبوس بفرسته ۲۴ساعت راه احتمال داره خطرناک باشه واسش کسی اطلاع داره ارسال از طریق پست چجوریه؟؟ وهزینش چقدره؟؟؟ من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌 1398/07/25 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neloofarabi مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 537 هوائى داخل ايران كه باشه اضافه بار حساب ميشه بر أساس وزن سگ . خارج ايران پول بليط هواپيما بايد ... ن داخل ایرانه میخواد بفرستتش شهرستان من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
arianaaaaa عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 4068 ن داخل ایرانه میخواد بفرستتش شهرستان هزينه ى زيادى نداره عزيزم هوائى أمن تره توله يك ماهه كه خيلى حساسه
neloofarabi مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 537 هزينه ى زيادى نداره عزيزم هوائى أمن تره توله يك ماهه كه خيلى حساسه خب من واکسن و شناسنامه نمیخوام درست کنم براش هزینه بر هست فعلن همه ی کارارو انجام بدم من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
تهچین_مرغ عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2546 توله یه ماهه بی نهایت حساسه و به مراقبت لحظه ای نیاز داره توان تحمل تکون های هواپیما رو حتی نداره و البته که احتمالا از جای تاریک و تنها باشه میترسهتو رو خدا اسیب نزنید ب حیوون بزار پیش مامانش بمونه تا بزرگ شه بعد برو دنبالش خودت بیارش
ahoraamazda عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 2094 اخه شناسنامه و اینا نداره من میخوام توله تازه به دنیااومده بگیرم شاید یماهه حتمن باید شناسنامه و وکا ... بله باید باشه بازم از فرودگاه سوال کنین امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
neloofarabi مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 537 توله یه ماهه بی نهایت حساسه و به مراقبت لحظه ای نیاز داره توان تحمل تکون های هواپیما رو حتی ن ... من گفتم به احتمال یماهه چون هنو پیدا نکرده برام اره اطلاع دارم حساسن واسه همین بااتوبوس نمیخوام بفرسته برام من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
arianaaaaa عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 4068 خب من واکسن و شناسنامه نمیخوام درست کنم براش هزینه بر هست فعلن همه ی کارارو انجام بدم بايد مدارك رو داشته باشه
neloofarabi مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 537 بله باید باشه بازم از فرودگاه سوال کنین ممنون من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
neloofarabi مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 537 بايد مدارك رو داشته باشه اطلاعی نداری هزینه شناسنامه چقدره؟ من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌
arianaaaaa عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 4068 اطلاعی نداری هزینه شناسنامه چقدره؟ هزينه اى نداره از ٢٠ تومان تا ٥٠
neloofarabi مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 537 هزينه اى نداره از ٢٠ تومان تا ٥٠ اها ممنون گلم من به کارما اعتقاد دارم و منتظر جواب کارهای خوبم هستم👌