2777
2789
عنوان

لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 33 پست
نه فک کنم همه ی عینکا همینه. هر کسی عینک میزنه چشماش گود میشه. امروز عینکم رو برداشتم دخترم شش سالشخ ...

ن من الان ده ساله دارم میزنم خداروشکر ن گودشده ن تیره.عینکم دور شیشه اش نصفه فرم داره.

یه 
آبان ماه لازک  انجام دادم شماره چشمام ۸ و ۹ بود درد آنچنان نداشتم یک هفته باید توی خونه &nbs ...

منم لازک انجام میدم. حدودی چند میشه هزینه اش. دیروز یادم نبود از دکترم بپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لازک انجام میدم. حدودی چند میشه هزینه اش. دیروز یادم نبود از دکترم بپرسم

پارسال دکترم   توی تخفیف بود و با ۵۰ درصد تخفیف عمل میکرد

شد ۲ تومن

تهران عمل کردم

مطب ش میدون ونک

کلینیک که عمل کردم اطراف میدون آرژانتین بود 

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
آبان ماه لازک  انجام دادم شماره چشمام ۸ و ۹ بود درد آنچنان نداشتم یک هفته باید توی خونه &nbs ...

ببخشید شما کجا عمل کردی و پیش چه دکتری؟! منم درجه چشمام 8 هست و میگن لیزیک نمیشه چون درجش بالاس ولی ضخامت قرنیه ام خوبه. ممنون میشم دکترتونو بهم معرفی کنید ❤️

تاریخ شروع رژیم:20/06/1401. وزن فعلی :82 وزن هدف اول: 72 وزن هدف نهایی: 68
ببخشید شما کجا عمل کردی و پیش چه دکتری؟! منم درجه چشمام 8 هست و میگن لیزیک نمیشه چون درجش بالاس ولی ...

تهران

دکتر مختاری

ببخشید شما کجا عمل کردی و پیش چه دکتری؟! منم درجه چشمام 8 هست و میگن لیزیک نمیشه چون درجش بالاس ولی ...

آدرس: تهران – میدان پونک ابتدای خیابان میرزابابایی ساختمان ساعت پلاک 2 طبقه زیرهمکف
ساعات تماس:شنبه تا چهارشنبه، صبح ها 9:00 الی 20:00
پنجشنبه، 7:30 الی 14:30
خط ویژه :02144457285