این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم .. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن )
اول پاشو برو یک جور تو یک جای نسبتا خلوت و یا تنها پیداش کن و ببرش و بعدم بهش میگی یک موضوعی رو میخوام باهات در میون بزارم و اون موضوع اینه که احساس میکنم از من خوشت میاد و در اینجا ازش بپرس این حسی که دارم درسته یا نه ؟ بعدشم بهش نمیگی که ازش خوشت میاد فقط ازش میپرسید از من خوشت میاد یا نه و بعدم جواب رو تحویل میگیری
با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...
چرا ؟ بهرحال یا میگه نه یا میگه اره، اگر گفت نه که بهش بگو میخواستم بهت بگم من دوست پسر داشتم و تو رابطه هستم ( با این ترفند ضایعه نمیشی) اگرم گفت اره که تو هم تایید کن و بگو علاقهمندی بهش
با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...