2777
2789
عنوان

ختم

170 بازدید | 14 پست

بچه ها فردا سالگرد بابابزرگ عشقمه همون ک گفتم قراره بیان خواستگاری بعد بابای من شهرستانه باباش به بابام زنگ زد واسه ختم و شام دعوت کرد بابامم گفت ک من شهرستانم و بچه هارو میفرستم باباشم گفته باشه منتظریم و فلان بعد الان منم فردا قراره منو داداشم  و مامانم بریم راهمونم ۴۰دیقه ایناس بعد من خیلی خجالت می کشم استرس دارم ک چطوری رفتار کنم و چیکار کنم به نظرتون چطوری رفتار کنم و به نظرتون چادر سر کنم یا مانتو مشکی بلند بپوشم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانتوی مشکی مجلسی شیک و تمیز برو چون زیر ذره بینی

اره دقیقا چون همه فامیل هم میدونن.همم پارسال وقتی ک بابابزرگش فوت کرد من نرفتم فقط مامانمو بابام رفتن حتی چهل و ایناشم ک دعوت کردن من نرفتم ولی فردا میخام برم 

پیش مادر شوهرت بشین شما تعارف کن بگو کمک کنم خیلی گرمو صمیمی صد درصد نمیزارن کار کنی ولی میگن چقد با ...

هنوز مادر شوهرم نشده آخه همه فامیل میدونن ک قراره بیان خواستگاری و از دوستی منو عشقمم خبر دارن به خاطر همین خجالت میکشم

هنوز مادر شوهرم نشده آخه همه فامیل میدونن ک قراره بیان خواستگاری و از دوستی منو عشقمم خبر دارن به خا ...

میدونم نشده منظورم مادر پسره ست بزار بشناسدت واست یه امتیاز خوبه خیلی باکلاس برخورد کن