2777
2789
عنوان

مشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست
معذرت ولی کسانی که از رابطه جنسی میترسن اکثرا در مواجهه با روانپزشک و دکتر حقیقت رو میگن که در کودکی ...

همه کسایی که میترسن مورد تجاوز قرار نگرفتن بعضیا اطلاع کافی ندارن از بدنشون و فکر میکنن چی قرار بشه بعضیا جز طبقات بالای اجتماعین  یه سریا بخاطر تحصیلاته یا اموزه های دینیو سختگیریای خانواده اس که ترس دارن یا کلا مشکل اناتومی هست باید برن درمان شن

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
همه کسایی که میترسن مورد تجاوز قرار نگرفتن بعضیا اطلاع کافی ندارن از بدنشون و فکر میکنن چی قرار بشه ...

من هم گفتم اکثرا نه همه لدفا درست مطالعه کنید،در ضمن طبقات بالا و پایین جامعه فرقی ندارد یا مسایل دینی الان از هر ۱۰پسر۸نفر خود ارضایی میکنن و از هر ۱۰دختر۷نفر،که نشان دهنده میل جنسی و اشنایی با مسایل جنسی از همان کودکی است که به وسیله موبایل و اینترنت و غیره زود بیدار میشود این مسایل،کسانی که تمایل ندارند یا مورد تجاوز قرار گرفته اند یا بسیار خود ارضایی کرده اند و اسیب دیده اند یا مشکل جسمی و روحی دارن،باتشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم گفتم اکثرا نه همه لدفا درست مطالعه کنید،در ضمن طبقات بالا و پایین جامعه فرقی ندارد یا مسایل دی ...

شماکه مطالعه ات زیاده و امارو ارقام داری یه سرچ بزنی گوگل متوجه میشی این مشکلی که بنام واژینیسموس مطرح میشه درموردش کتاب و کلی مقاله هستواصلا ربطی به میل جنسی نداره طرف حس ومیل جنسیش زیاده یاحتی معمولیه  برانگیخته میشه بقولی اما موفق به دخول نمیشن یعنی از یه دستم که بهشون بخوره برای ..میترسن وچندشون میشه چه برسه به خود ارضایی کردن.در ضمن مساءلیم که گفتم کاملا مرتبط و با اطلاعات قبلی گفتم قضاوت نا بجا نکنید رو چه مدرکی میشه گفت حتما مورد تحاوز قرار گرفته کسی که میترسه حتما بچه ایی که تاحالا امپول نزده دردشو حس نکرده اما میترسه بگیم این قبلا به خودش امپول زده گاهی فک کردن به یه ترس باعثش میشه بعضی وقتا شنیدن یه خاطره باعثش میشه 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
شماکه مطالعه ات زیاده و امارو ارقام داری یه سرچ بزنی گوگل متوجه میشی این مشکلی که بنام واژینیسموس مط ...

دوست عزیز ایشون باید به ارولوژیست یا روانشناس مراجعه کنن،نظرات من و شما برای کسی که ندیده و نمیشناسیم فقط در حد یه اظهار نظر است ایشون صددرصد باید به این دو پزشک مراجعه کنن خوددرمانی خوب نیست

دوست عزیز ایشون باید به ارولوژیست یا روانشناس مراجعه کنن،نظرات من و شما برای کسی که ندیده و نمیشناسی ...

بله درحد گمانو نظریه اس