2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید مثلا فردا روزی اگه بخوام تو کادر اجرایی مدرسه کار کنم wordپرکاربرده؟چون نمونه کارا رو تو سایت دیدم بیشتر با ورد جدول زمانبندی امتحاناتو حضور غیابو اینا بوده

ببخشید مثلا فردا روزی اگه بخوام تو کادر اجرایی مدرسه کار کنم wordپرکاربرده؟چون نمونه کارا رو تو سایت ...

اکسل برای وارد کردن نمرات وحساب

ورد هم ک نامه نگاری ....

دوتاش کاربردیه

بنظرم ک همش،من همه رو گرفتم،ببین برو یدفه مدرک افیس بگیر،چون خودش امتیاز محسوب میشه

ممنونم ببخشید تو پست قبلیمم نوشتم گفتم بپرسم باز تو مدرسه بخوام کار کنم wordیاد بگیرم حرفه ای شم خوب ...

آره خوبه ولی اگه خودت میخوای انتخاب کنی اکسل خیلی بدرد بخور تره و اکه اکسل رو یاد بگیری کارهای ورد رو هم میتونی با اکسل بهتر انجام بدی

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.
اکسل برای وارد کردن نمرات وحساب ورد هم ک نامه نگاری .... دوتاش کاربردیه بنظرم ک همش،من همه رو گرف ...

اگه خدا بخواد میخوام عزممو جزم کنم با اینکه بچه کوچیک دارم بخونم برای دبیری گفتم بهمن برم دانشگاه تا بهمن تموم میشه کل آفیسو برم یاد بگیرم؟دوست دارم هم مسلط به کامپیوتر شم هم درسم تموم شد دست پر برم سراغ کار و اینکه قبل تموم شدن درسم بتونم تو خونه با مهارتایی که یاد گرفتم تو خونه هم کار کنم درآمدزایی کنم.مثلا تحقیقات دانش آموزی پایان نامه دانشجویی بعدا هم که خدا خواستو مشغول به کار شدم به کامپیوتر مسلط باشم

اگه خدا بخواد میخوام عزممو جزم کنم با اینکه بچه کوچیک دارم بخونم برای دبیری گفتم بهمن برم دانشگاه تا ...

من دوسال پیش گرفتم،پس حتما برو مدرک افیس بگیر،دوجور مدرک میدن یکی واسه بنیاد یکی فنی حرفه ای 

من ازمونای بنیاد رو رفتم،بیشتر برای همین استخدامیا موردتاییدتره،خیلیام جفتشو گرفتن

تدریس یکیه،ولی امتحانا فرق داره،بنیاد راحتتره

درهرصورت باید مدام کارکنی ورگرنه یادت میره،

موفق باشی

منم دارم برای ازمون استخدامی میخونم،

موفق باشی

عزیزم اگه میخوای غیرحضوری یاد بگیری برو توی نت سرچ کن آپارات مهندس زاهدی کامپیوتر 

بعد کانالشو میاره خوبم درس میده بخش هاشم تفکیک کرده مثلا میتونی فقط بخش ورد رو ببینی 

رایگانم هست 

https://www.aparat.com/mzahedi/%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%20%D8%B2%D8%A7%D9%87%D8%AF%DB%8C(%D8%B1%D9%88%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7%20%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7)-09215832697

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍