2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهنگه دیگه

اهنگ جانم باش ارون افشاد

هورش بند با اون نگاه گیرا 

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
به نظرتون بخوام دوتا آهنگ رو تکی برقصم چجور میشه اول اینطوری که کی بهتر از تو رو نا نصف برقصم بعد ز ...

ن خب جدا جدا برقصیشون بهتره

اگه زندگی منه...چرا سرِ تو توشه؟؟😒😒

البته بستگی داره عروس میخواد اروم برقصه با کاز برقصه حرکاتش تنده بستگه به سبک و مدل رقص داره

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
به نظرتون بخوام دوتا آهنگ رو تکی برقصم چجور میشه اول اینطوری که کی بهتر از تو رو نا نصف برقصم بعد ز ...

عروس مهتابم قشنگه بنظرم 

نمدونم والا اینطور گفتی دو دل شدم من با کلیپای محبوب دنس که تو اینستاعه تمرین میکنم

اوکی گلم موفق باشی  اگه کمکی از دستم بر میاد بگو کمکت کنم چون من خودم استاد رقصم 

اوکی گلم موفق باشی  اگه کمکی از دستم بر میاد بگو کمکت کنم چون من خودم استاد رقصم

من نظرم رو اهنگ گل عشقه

قشنگ میشه

از نظر من یک عروس دوست داره شب عروسی همه چیش از بقیه اص تر شیک تر و بهتر باشه و رقص و... جوری باشه که هم حدید باشه هم بعد مراسم نگن همه ام مثلا با این اهنگه ام هگه میرقصن اه  کی بهتر از تو بنظر شخصی من خیلی دمده شده یه اهنگ جدید البته دوسالی میشه که اهنگ های خیلی قدینی مثل منم اون یار شیرین یا نامهربون روبورسع بوده و باهاش رقصیدن بنظرم اهنگ عارف و حذف کن اولش بگو ببینم دوست داری تانگو داشته باشی یا ن ساده با اهنگ پاپ یا توی سبک قدیمی 

از نظر من یکم عروس دوست داره شب عروسی همه چیش از بقیه اص تر شیک تر و بهتر باشه و رقص و... جوری باشه ...

کی بهتر از تو اصن دیگ ادم گوشش ک میده حالش بد میشه از بس ک زیاد بوده

پاپ ساده خیلی قشنگ تر میشه بنظرم تا تانگو