2777
2789
عنوان

تو رو خدا قسم

685 بازدید | 73 پست

بچه ها توروخدا قسم تاپیکمو بخونین و کمکم کنین 

خیلی تنهام و حالم بده امشب باشوهرم دعوامون شد خیلی بدتر از همیشه بعد اینهمه سال دگ طاقا نیاوردم ز زدم باباش بیاد اونم ز زد بابامن بعد تا اومد بابام بغلم کرد من کریه کردم بدونه ی کلام توهین ب شوهرم انا تا مادرشوهرم رسید داد و بیداد سرمن و فوش و بدبیراه هرررررچی فکرشو بکنی گفت و بابای بدختم فقط دستمو گرفته بود و منم گریه میکردم همه چیو زد تو سررررم 

هی بابام میگفت بهش اروم باشین چیزی نشده ما باید اینارو باهم خوب کنیم ن اینکه بدترکنیم 

بابام با اینکه فهمید شوهرم منو میزنه داد میزنه بددهنه هییییچی نگفت و احترام میذاشت و ماامان اون....تازه شوهر عوضیمم طرف ماامانش بود و اونم ب من بدبیراه میگفت در صورتی ک من زنگ زده بودم بیان ک بفهمن پسرشون چقدر عوضیه اونا عوضی تر بودن...شوهرم سره اینکه مامان ایناش میخواستن برن بیرون شهر من گفتم ما نریم کتکم زد دعوا کرد هررربار میخوان مامانش اینا جایی برن دعوا میکنه...شامم نگهشون داشتم و کلی عزتشون گذاشتم بااون همه رفتار بد....حالا شما بگین من بدبخت چیییییکارکنم؟؟؟؟؟

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش حامله نبودی

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

اره خیلی بدبختی خیلی..شامم دادی؟😐😐جمع کن‌برو خونه بابات...چته که داری با اینا سازش میکنی..از بس راه میای فک میکنن احمقی

باباتم کار درستی نکرده فقط دخترشو خورد کرده با سکوتش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بیشترین اشتباه همینک دعوا بین خودتونه خانواده ها رو در جریان میزارینو اونام از رو تعصب مادرانه یا پدرانه بدو بدترش میکنن تازه حرمت زندگیتون ب دیدشون از بین میره

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...