2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز بردم پیش مهرانپور .تاالان پیش چهار تا دکتر برده بودم همه میگفتن یه سوراخ متوسط داره.این گفت دو ...

دختر من یه سوراخ متوسط داشت. دکترش دکتر سلگی بود. الان خدا رو شکر مشکلش برطرف شده. نگران نباش، بعضی بچه ها با این مشکل به دنیا میان که در اکثر قریب به اتفاق موارد خود به خود حل میشه.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
دختر شما علائمی نداشت.؟موقع شیر خوردن عرق نمیکرد.

نه اصلا. یه روز از بیمارستانی که زایمان کردم تماس گرفتن و گفتن که روز چکاپ نوزادانی که تو این ااریخ به دنیا اومدن فلان روزِ. اگه دوست داشتید دکتر هست و میتونید دخترتون و بیارید. منم همینطوری بردمش واسه چکاپ که دکتر گفت این مشکل و داره.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
دختر من تنفسش خیلی تنده

ان شاءالله که خوب میشه. یادم نیست، گفتی مشکلش سوراخ قلبشه؟

سلام عزیزم خوبین؟ میخواستم از حال دخترتون با خبر بشم؟؟ من هفته ۲۰ هستم و بهم گفتن بچم‌ بین دو بطن یه سوراخ داره، دختر شما مشکلش چی هست؟؟ دکترش چی گفته؟؟ من خیلی حالم بده 

تو دنیای دلواپسی های من فقط فکر تو مثل آرامشه❤️
سلام عزیزم خوبین؟ میخواستم از حال دخترتون با خبر بشم؟؟ من هفته ۲۰ هستم و بهم گفتن بچم‌ بین دو بطن یه ...

سلام عزیزم.من دخترم داره دارو میخوره.منم هفته بیستم مشخص شد.واسه دخترمنم سوراخ بین دوبطن

سلام عزیزم.من دخترم داره دارو میخوره.منم هفته بیستم مشخص شد.واسه دخترمنم سوراخ بین دوبطن

یعنی با دارو قابل درمانه؟؟ جای نگرانی نیس؟؟

سوراخش چند میلی بود؟؟ و اینکه خود بچه بخاطر این سوراخ اذیت نمیشه الان؟؟

ببخشید انقدر سوال پرسیدم خیلی حالم بده

یعنی با دارو قابل درمانه؟؟ جای نگرانی نیس؟؟ سوراخش چند میلی بود؟؟ و اینکه خود بچه بخاطر این سوراخ ا ...

درکت میکنم عزیزم من که تو حاملگی کارم فقط گریه بود.نه خودش که اذیت نمیشه.انشالله که بادارو درمان شه احتمال داره.فک کنم تو بارداری ۳میل بود‌دقیق یادم نیست.من الان هر سه ماه میبرم اکو

درکت میکنم عزیزم من که تو حاملگی کارم فقط گریه بود.نه خودش که اذیت نمیشه.انشالله که بادارو درمان شه ...

ممنونم عزیزم از جوابت

الهی که به زودی مشکلش حل بشه و قلب کوچولوش همیشه سالم باشه، بازم ممنون😘